ua en ru

Динамо - Скендербеу: онлайн трансляція (рахунок 3:1)

Динамо - Скендербеу: онлайн трансляція (рахунок 3:1) Фото: "Динамо" - "Скендербеу" (fcdynamo.kiev.ua)

РБК-Україна веде онлайн-трансляцію поєдинку групового етапу ЛЄ

Динамо - Скендербеу. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 20:00, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 1". Київське "Динамо" і албанський "Шкендербеу" стартують в матчі першого туру групового етапу Ліги Європи. На думку букмекерів, безумовним фаворитом протистояння є "біло-сині".

14 вересня 20:00
Київ, НСК "Олімпійський"

Стартові склади:

"Динамо": Коваль - Кадар, Хачеріді, Віда, Піваріч - Сидорчук, Буяльський - Циганков, Гармаш, Гонсалес - Мбокані.

"Шкендербеу": Шехі - Вангелі, Радаш, Яшаніца, Міці - Османі - Адейні, Ліляй, Діта, Музака - Сове.

Матч закінчився 3:1

90 +3 хв. Все, "Динамо" здобуло впевнену перемогу в стартовому матчі Ліги Європи!

89 хв. Марко Радаш отримав попередження за грубу гру.

83 хв. Олег Гусєв замінив Дерліса Гонсалеса.

80 хв. Десять хвилин залишається грати командам. "Динамо" добилося впевненого переваги в два забитих мукаючи і тепер може дозволити собі спокійно оборонятися.

76 хв. Суад Сахіті замінив Джеймса

72 хв. Буяльський отримує жовту картку.

69 хв. Час замін. У "Шкендербеу" замість Яшініцу вийшов Аліті. У "Динамо" - Морозюк замінив Циганкова.

67 хв. Повівши в рахунку, кияни трохи сповільнили темп.

65 хв. ГОООЛ! Мбокані реалізує пенальті. 3:1 - це вже солідний рахунок!

64 хв. Міці отримав жовту за фол проти Кадара. Пенальті призначає арбітр!

64 хв. Травмований Османі залишає поле. Замість нього Гавазай вступає в гру.

57 хв. Вангелі отримує попередження. Штрафний для "Динамо".

51 хв. Потрібно продовжувати в тому ж дусі "біло-синім"!

49 хв. ГОООООООЛ! Два голи з різницею в дві хвилини забиває "Динамо" на початку другого тайму. Доброго прочухана в перерві отримали футболісти від Хацкевіча !!! Другий заносить Мораес!

47 хв. ГОООЛ! Сидорчук пробив з дальньої дистанції і відновив паритет. Не дарма йому дісталася капітанська пов'язка після переходу Андрія Ярмоленко.

46 хв. Другий тайм стартував. Поїхали! Переходить на гру з двома форвардами Хацкевич: Мораэс выходит вместо Гармаша.

45 + 1 хв. Йдемо на перерву і відпочиваємо.

45 хв. Арбітр додав хвилину до основного часу.

43 хв. Після навісу зі штрафного Мбокані не забиває! Крім того, арбітр зафіксував офсайд.

42 хв. Автор голу вдарив в боротьбі за нозі Мбокані і отримав жовту.

39 хв. ГОООЛ: "Якщо не забиваєш ти, то забивають тобі". Новачок албанської команди Музака відкриває рахунок в матчі! Пропущений гол трибуни "Олімпійського" зустріли оглушливим свистом!

32 хв. Ех, Мбокані забиває, але з положення поза грою.

30 хв. Дерліс, Гармаш і Буяльський влаштували облаву на ворота "Скендербеу", але м'яч забити так нікому з них і не вдалося. При цьому, Віталія збили в штрафному майданчику, але арбітр не призначив пенальті.

27 хв. Віда міг відкривати зараз рахунок!!! Не влучив у ворота хорват після удару головою.

23 хв. А ось і перша жовта, її отримує Гонсалес за порушення в центрі поля.

17 хв. Поки "біло-сині" не дуже поспішають з нагнітанням темпу - знайомляться з суперником.

13 хв. Ще момент! Вида виконав красивий прохід і спробував пробити по воротах, але завадив захисник суперника.

8 хв. Момент! Циганков прорвався в чужу штрафну, зробив простріл, але захисники "Скендербеу" встигли винести м'яч на кутови

3 хв. З боротьби на полі починається матч.

1 хв. Матч стартував! Поїхали!

- Очікується, що матч відвідають близько 25 тисяч глядачів, вболівальників "Скендербеу" серед них не передбачається.

- Гравці "Динамо" на поле вийдуть в домашньому, білому, комплекті форми (голкіпер зіграє в зеленому), а гості проведуть поєдинок в екіпіровці червоного кольору (воротар в синьому).

- Також правоохоронні органи підвищать заходи безпеки на матчі: перед турнікетами буде розташована лінія металодетекторів та буде проводитися додатковий огляд. З огляду на це, вболівальників наполегливо просять приходить на стадіон заздалегідь. Ворота стадіону відкриються за 2 години до початку матчу, а саме о 18:00.

alt

- До уваги вболівальників, які поїдуть підтримувати команду на стадіон!!! Київський метрополітен змінив режим роботи деяких станцій. Так, з 19:00 до 20:00 поїзди прямуватимуть повз станцію "Олімпійська" без зупинки. Крім того, після завершення футбольного матчу можливе обмеження на вхід для пасажирів на станціях "Олімпійська", "Палац спорту" і "Площа Льва Толстого".

- Тренування "Динамо" напередодні старту у Лізі Європи.


Суперники вперше зустрічаються в турнірах УЄФА. Динамівці раніше ніколи не грали з представниками Албанії. А ось "Шкендербеу" в раунді плей-офф Ліги Європи 2013/14 боровся з одеським "Чорноморцем". Суперники обмінялися домашніми перемогами з рахунком 1:0, а по пенальті в Тирані виграли "моряки".

Будучи фаворитом групи В, кияни мають намір стартувати з впевненої перемоги. Навіть після переходу Андрія Ярмоленка з "Динамо" в "Боруссію" атакуючий потенціал біло-синіх залишається значним. "Біло-сині" підходять до першого матчу в групі Ліги Європи, перебуваючи на другому місці в турнірній таблиці чемпіонату України. Після восьми ігор в активі "біло-синіх" шість перемог при одній нічиїй і одній технічну поразку за неявку на гру в Маріуполь.

У першості України кияни очки набирають стабільно. Якщо ж брати домашні поєдинки "Динамо", то команда не програє в рідних стінах з 21 травня, протягом восьми зустрічей, здобувши вісім перемог, забивши 25 і пропустивши п'ять м'ячів.

"Скендербеу" тільки другий раз в історії беруть участь в груповому етапі Ліги Європи і пробивався в турнір з самого першого раунду кваліфікації. "Снігові вовки" по дорозі прибрали андоррський "Сант-Жулію" - 1:0, 5:0, казахстанський "Кайрат" - 1:1, 2:0, чеську "Младу Болеслав" - 2:1, 1:2 (4 :2 по пенальті), а також загребське "Динамо", яке албанці пройшли за рахунок голу в гостях - 1:1 і 0:0.

Різниця в класі суперників значна. Кияни перевершують свого супротивника в класі і досвіді, а також виступатимуть на своїй домашній арені.