ua en ru

Динамо - Скендербеу: анонс матча

Динамо - Скендербеу: анонс матча Фото: Динамо - Скендербеу (fcdynamo.kiev.ua)

Готуємося до матчу першого туру групового етапу Ліги Європи

Київське "Динамо" і албанський "Шкендербеу" зіграють перший матч групового етапу Ліги Європи. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 20:00, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 1". На думку букмекерів, безумовним фаворитом протистояння є "біло-сині".

14 вересня 20:00
Київ, НСК "Олімпійський"

У стартовому матчі групи В ЛЄ "Динамо" приймає "Шкендербеу". Поєдинок обслуговуватиме бригада арбітрів з Бельгії на чолі з Бартом Вертентеном.

29-річний рефері почав працювати на матчах елітного дивізіону Бельгії в 2012 році, з 2014 має категорію ФІФА. Влітку минулого року працював на матчах фінальної частини чемпіонату Європи (U-19), який проходив у Німеччині.

У сезоні 2016/2017 провів свій перший і поки єдиний матч в групових турнірах єврокубків - в Мілані місцевий "Інтер" мінімально переміг празьку "Спарту" (2: 1), а Вертентен показав одне попередження і призначив один пенальті. З представниками України або Албанії в європейських турнірах не перетинався.

Асистентами арбітра будутРін Ванізере і Тібо Нійссен, додаткові асистенти - Вім Смет і Натан Вербум, четвертий арбітр - Фредрік Годлейн.

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич: "Так, ми сильніші за " "Скендербеу" як в плані командної гри, так і в плані індивідуальних якостей футболістів, але ця перевага треба довести на полі. Гравці відповідають за свою гру, за виконання висунутих до них вимог . А настрій команди - це вже моя зона відповідальності. Я в повній мірі відповідав би за той настрій, в якому футболісти "Динамо" вийдуть на матч".

Орієнтовні склади:

"Динамо": Коваль, Піваріч, Віда, Хачеріді, Морозюк, Сидорчук, Гармаш, Буяльський, Гонсалес, Циганков, Мбокані.

"Шкендербеу": Шехі, Міці, Яшаніца, Османі, Вангелі, Радаш, Гавазай, Музака, Діта, Ліля, Аденійі.

Нагадаємо, київський футбольний клуб "Динамо" направив в УЄФА список гравців, які будуть заявлені для участі в груповому турнірі Ліги Європи УЄФА 2017/18.