ua en ru

Динамо - Скендербеу 3-1: відео голів та огляд матчу

Динамо - Скендербеу 3-1: відео голів та огляд матчу Фото: "Динамо" - "Скендербеу" (fcdynamo.kiev.ua)

Кияни з перемоги на своєму полі стартували у груповому турнірі ЛЄ

Київське "Динамо" з перемоги над албанським "Скендербеу" (3:1) стартував у груповому турнірі Ліги Європи. До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд матчу.

Судячи з рахунку "Динамо" провело дві різні половини зустрічі. На перерву "біло-сині" вирушили в поганому настрої.

На 39 хвилині Музака в контратаці пройшов повз суперників і пробив з лінії штрафного точно в кут. Розуміючи, що албанців такий рахунок більш ніж влаштовує і після перерви команда інакше як на його утримання грати не буде, в перерві Хацкевич кадрово посилив атаку другим нападником Жуніором Мораесом.

У перші ж 20 хвили другого тайму "Динамо" виправило ситуацію з рахунком. Почин поклав капітан Сергій Сидорчук, подвоїв рахунок Жуніор Мораес, який відмінно увійшов у гру, а заключну крапку ударом з пенальті (за фол на Кадарі) поставив Дьємерсі Мбокані.

altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

В паралельному матчі групи "Янг Бойз" та "Партизан" розійшлися миром 1:1. Обидва м'ячі в Берні були забиті в дебюті зустрічі. Спершу на 10 хвилині у сербів рахунок відкрив Марко Янкович, а через чотири хвилини Кристіан Фасснахт відновив рівновагу.

Таким чином, за підсумками першого туру в групі В з трьома очками лідирує київський клуб, по одному очку в активі "Янг Бойз" та "Партизана", нуль у "Скендербеу".

У матчах другого туру, які відбувся 28 вересня, зустрінуться "Партизан" і "Динамо", "Скендербеу" і "Янг Бойз".

Нагадаємо, союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) покарав сербський "Партизан" проведенням двох домашніх єврокубкових матчів без глядачів за неприпустиму поведінку вболівальників у двох домашніх зустрічах кваліфікації Ліги чемпіонів сезону 2017/18.