ua en ru

Динамо - Шахтар 1-0: відео голу та огляд матчу

Динамо - Шахтар 1-0: відео голу та огляд матчу Фото: "Динамо" - "Шахтар" (shakhtar.com)

Кияни вдруге у новому сезоні переграли "гірників"

До уваги читачів РБК-Україна відео голу та огляд небезпечних моментів центрального матчу 3 туру української Прем'єр-ліги сезону 2018/19 між київським "Динамо" і донецьким "Шахтарем".

"Біло-сині" виявилися сильнішими за "гірників" у другій битві грандів у новому сезоні. Завдяки єдиному голу в матчі, який на свій рахунок записав Беньямін Вербич, "Динамо" очолило турнірну таблицю чемпіонату України. "Шахтар" зазнав першої поразки в УПЛ у сезоні.

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич: "Нещодавно грали з "Шахтарем", і з нашого боку йде позиційна оборона та перехід до атаки. Моментів багато не буває, але володіти м'ячем не означає перемагати. Грати без м'яча та терпіти - це потрібно вміти. Так, є певні проблеми в атаці, бракує пасу й хотілося би освіжити лінію, наприклад, але в обороні відпрацьовують всі. Хлопцям велика подяка й усіх нас із перемогою".

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека: "Цей поєдинок був копією наших останніх зустрічей з "Динамо". Суперник віддав ініціативу, оборонявся і виходив в контратаки. Факт в тому, що кияни сьогодні були кращими за нас, оскільки вони забили, а ми - ні ".