ua en ru

"Динамо" розгромило "Металург"

І готується до матчу з "Маккабі"

У Києві був зіграний матч чемпіонату України між запорізьким "Металургом" і "Динамо".

Кияни очікувано легко впоралися із суперником. Вже на 8 хвилині Ярмоленко відкрив рахунок. Потім першим голом за "Динамо" відзначився серб Петрович. У другому таймі голами відзначилися ще Гармаш і Теодорчик. А Олег Гусєв під кінець гри зробив дубль.

Металург - Динамо 0:6
Голи:
Ярмоленко, 8, Петрович, 22, Гармаш, 47, Теодорчик, 61, Гусєв, 87 (пен), 90+2
Металург: Шеремета, Гапончук, Кузнєцов (Издебский, 71), Кулинич, Ключик, Демченко, Орелеси, Ігнатенко, Корнєв, Татарков (Стефурак, 84), Ковалевський (Ігнатьєв, 46)
Динамо: Шовковський, Хачеріді, Антунеш, Драгович, Сидорчук, Гармаш, Гонсалес (Бельханда, 46), Петрович, Морозюк, Ярмоленко (Гусєв, 46), Теодорчик (Кравець, 66)

"Насамперед треба подякувати футболістам "Металурга", які, незважаючи ні на що працюють, роблять свою справу. Я дуже сподіваюся, що ця команда залишиться в чемпіонаті. Запоріжжя - це футбольне місто, і в нашій команді зараз достатньо гравців із Запоріжжя. Я дуже сподіваюся, що "Металург" продовжить існувати, і знайдуться люди, яким небайдужий цей клуб", - сказав після гри тренер "Динамо" Ребров.

Додамо, що це був останній матч "Динамо" в цьому році в чемпіонаті України. На зимову перерву кияни йдуть на другому місці, маючи однакову з "Шахтарем" кількість очок.