ua en ru

"Динамо" не може запрошувати футболістів, які підсилять гру, - Ребров

"Динамо" не може запрошувати футболістів, які підсилять гру, - Ребров Фото: Сергій Ребров

У клубі не та ситуація, щоб запрошувати дорогих гравців

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував трансферну політику команду під час літнього "вікна". Про це повідомляє "ПроФутбол".

"Звичайно були розмови з президентом. Він і в пресі заявив, що дає добро на введення до складу молодих гравців. Я це робив і раніше. Я такий же амбітна людина, як і наш президент. Я сам сказав, що якщо раптом щось не буде йти не так, то я сам не зможу далі працювати. Я на 100% впевнений і бачу, що нам зараз потрібно підсилення. Зараз настали такі часи, коли президент не в змозі запросити таких футболістів, які б могли нас підсилити. Напевно, ми не можемо постійно брати вільних агентів. Але ті зарплати, які просять футболісти, щоб прийти в «Динамо», я вважаю, що це ненормально", - сказав Ребров.

"Ми разом з Раулем на той момент вирішили, що ця модель гри найбільш оптимальною виходячи з підбору футболістів, які у нас були. Багато хто кажуть, що у тренерів по 3-4 моделі гри, а у Реброва тільки одна... Тільки за ці два роки я бачу, що багато моментів хлопці починають розуміти, що потрібно робити на футбольному полі. Так, є модель ігри в два форварда, я її використовую лише тоді, коли в цьому є необхідність", - додав тренер.

Нагадаємо, в останньому своєму матчі "Динамо" обіграло "Зірку".