ua en ru

Динамо - Партизан 4-1: відео голів та огляд матчу

Динамо - Партизан 4-1: відео голів та огляд матчу Фото: "Динамо" - "Партизан" (fcdynamo.kiev.ua)

Київський клуб вийшов з групи Ліги Європи з першого місця

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів матчу шостого туру групового етапу Ліги Європи між київським "Динамо" і белградським "Партизаном".

Перший небезпечний момент у грі створила сербська команда на п’ятій хвилині. Динамівці вибили м’яч зі свого штрафного майданчика прямо на Більєра, який завдав удару - м’яч влучив у поперечину воріт та вилетів за лицеву.

Але вже за хвилину саме "біло-сині" відкрили рахунок. Контратаку розігнав Циганков, Мораес отримав м'яча та пробивав, голкіпер зреагував на удар, але м’яч потрапив до Морозюка, який поцілив у порожній кут.

Господарі поля продовжували домінувати на полі, що в середині тайму втілилося ще у два голи у ворота гостей. На 28 хвилині Шепелєв з лівого флангу навісив у центр штрафного на Шапаренка, який головою прокинув м’яч направо на Морозюка. Капітан, опинившись сам перед воротарем, не став бити сам, а віддав передачу на Мораеса - Жуніору залишалося лише підставити ногу та переправити м'яча в порожні ворота.

За п’ять хвилин рахунок став розгромним. Після закидання до штрафного майданчика Морозюк уникнув потрапляння в офсайд, після чого віддав пас уздовж лінії воротарського майданчика - Мораес знову забивав у порожні ворота.

Динамо - Партизан 4-1: відео голів та огляд матчуДинамо - Партизан 4-1: відео голів та огляд матчуДинамо - Партизан 4-1: відео голів та огляд матчуДинамо - Партизан 4-1: відео голів та огляд матчуДинамо - Партизан 4-1: відео голів та огляд матчуДинамо - Партизан 4-1: відео голів та огляд матчуДинамо - Партизан 4-1: відео голів та огляд матчуДинамо - Партизан 4-1: відео голів та огляд матчуДинамо - Партизан 4-1: відео голів та огляд матчуДинамо - Партизан 4-1: відео голів та огляд матчу

У компенсований до першого тайму час міг відзначитися Шапаренко, проте не влучив у площину воріт із близької відстані. Натомість забили серби. Морозюк порушив правила проти Сумаха у штрафному майданчику "Динамо", а Євтович реалізував пенальті.

Вже на 76 хвилині арбітр призначив пенальті й у ворота "Партизана", після того як центрбек гостей Мілетич не за правилами зупинив небезпечний прорив Циганкова. 11-метровий виконав Мораес, оформивши перший у своїй кар’єрі єврокубковий хет-трик.

Фінальний рахунок - 4:1. "Динамо" завершило груповий раунд перемогою та з першого місця у групі вийшло до плей-оф турніру.

Після матчу з "Партизаном" із вболівальниками попрощався хорватський захисник "Динамо" Домагой Віда, який більше не одягне футболку київського клубу.

Динамо - Партизан 4-1: відео голів та огляд матчуДинамо - Партизан 4-1: відео голів та огляд матчуДинамо - Партизан 4-1: відео голів та огляд матчуДинамо - Партизан 4-1: відео голів та огляд матчу