ua en ru

"Динамо" може оскаржити рішення апеляційного комітету ФФУ в Лозанні

"Динамо" може оскаржити рішення апеляційного комітету ФФУ в Лозанні Фото: (fcdynamo.kiev.ua)

У київського клубу є три тижні

Київське "Динамо" може оскаржити рішення Апеляційного комітету Федерації футболу України щодо технічної поразки в матчі 7 туру української Прем'єр-ліги проти "Маріуполя" в Спортивному арбітражному суді Лозанни. Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України.

Однак зазначається, це потрібно зробити не пізніше, ніж через 21 день після отримання рішення Апеляційного комітету ФФУ. На даний момент представники київського клубу не надавали інформації про те, чи будуть вони готувати документи для надання до Спортивного арбітражного суду.

Раніше КДК ФФУ вже призначив Динамо технічну поразку з рахунком 0:3 за неявку киян на гру. Однак кияни оскаржили це рішення в Апеляційному комітеті. Після чого запропонували клубам УПЛ висловити свою позицію щодо цього питання. Київський клуб розрахував на те, що у випадку підтримки більшості клубів, матч в Маріуполі дозволять переграти.

"Динамо" підтримало сім клубів УПЛ, "Верес" утримався, а "Маріуполь", "Шахтар" і "Ворскла" проголосували проти ініціативи.

Нагадаємо, київське "Динамо" відмовилося їхати на матч до Маріуполя через загрозу безпеці гравців, персоналу та вболівальників клубу. Але згодом клуб змінив позицію і звернувся до керівництва української Прем'єр-ліги (УПЛ) з проханням переграти на полі суперника матч 7 туру чемпіонату України з "Маріуполем".