ua en ru

"Динамо" обіграло "Рух" і збільшило відрив від "Шахтаря" в УПЛ

"Динамо" обіграло "Рух" і збільшило відрив від "Шахтаря" в УПЛ Фото: Олександр Караваєв святкує перший гол за "Динамо" (fcdynamo.kiev.ua)

"Динамо" перемогло "Рух" в домашньому матчі 19-го туру Прем'єр-ліги. Перемога дозволила збільшити відрив на першому місці від "Шахтаря".

Подробиці матчу - в матеріалі РБК-Україна.

Гра не була багатою на моменти, але "Динамо" могло відкрити рахунок значно раніше, ніж у другому таймі. Кияни отримали право виконати пенальті за гру рукою футболіста "Руху" у штрафному, але Карлос Де Пена погано виконав пенальті і його удар відбив воротар "Руху" Олександр Бандура.

У цілому гра здавалася і безгольовою нічиєю, але "Динамо" у другому таймі додало і ефективно використовувало персональні помилки суперників у захисті. Олександр Караваєв забив у цій грі перші свої два голи за "Динамо", а між ними відзначився повернувся до складу біло-синіх бразилець Сідклей.

Після перемоги у "Динамо" - 46 очок і на міжнародний перерву команда Мірчі Луческу йде з семиочковым відривом від "Шахтаря", який програв у Харкові "Львову".