ua en ru

"Динамо" розгромило "Миколаїв" у півфіналі Кубка України

"Динамо" розгромило "Миколаїв" у півфіналі Кубка України Фото: "Миколаїв" - "Динамо"

Ярмоленко оформив хет-трик, Томаш Кадар забив красивий гол ударом через себе

Київське "Динамо" впевнено вийшов у фінал Кубка України, розгромивши на виїзді "Миколаїв" з рахунком 4:0. Андрій Ярмоленко оформив хет-трик, Томаш Кадар забив красивий гол ударом через себе.

Як і очікувалося, жодних серйозних проблем з "Миколаєвом" у підопічних Сергія Реброва не виникло. Початок першого тайму пройшло практично без моментів, але на першій компенсованій хвилині Андрій Ярмоленко все ж відзначився, скориставшись не надто вдалою грою голкіпера на виході.

altФото: Кадар дебютував за київське "Динамо"

У другому таймі угорець Тамаш Кадар шикарним ударом через себе подвоїв перевагу киян. В кінці гри Павлов, збивши Ярмоленко, головний арбітр матчу Катерина Монзуль призначила пенальті. Сам же Ярмоленко і реалізував пенальті, а на останніх секундах він же ударом з лівої ноги поставив крапку в півфінальному матчі Кубка України.

altФото: "Динамо" вийшло у фінал завдяки хет-трику Ярмоленко

"Динамо" розгромило суперника і вийшов у фінал Кубка України. Тепер кияни чекають результату матчу "Шахтаря" з "Дніпром", щоб дізнатися, з ким за трофей поборються.

Кадар перебрався в "Динамо" з польського Леха в лютому, підписавши з київським клубом 4-річний контракт. Матч проти Миколаєва став першим для Кадара в Кубку України. Також захисник зіграв за команду Сергія Реброва 6 матчів у Прем'єр-лізі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Миколаїв" зіграє в матчі 1/2 фіналу Кубка України проти "Динамо" без п'ятьох провідних футболістів.