ua en ru

Динамо - Янг Бойз: анонс матчу

Динамо - Янг Бойз: анонс матчу Фото: Динамо - Янг Бойз

Готуємося до кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів

Київське "Динамо" в рамках третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів зіграє проти швейцарського "Янг Бойз". Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Украина о 19:30, а дивитися матч можна на каналі 2+2. Букмекери вважають український клуб фаворитом матчу.

26 липня, 19:30
Київ, НСК "Олімпійський"

Обслуговувати матч буде шведська бригада арбітрів на чолі з 32-річним Андреасом Экбергом. Професійним арбітром став у 2004 році, на матчах вищої ліги Швеції працює з 2009, категорію ФІФА отримав в 2013 році. За професією - офіцер поліції.

Допомагати Экбергу будуть асистенти Мехмет Кулум і Штефан Халлберг, а четвертий арбітр - Кристофер Карлссон. Спостерігач арбітражу УЄФА - Вільям Янг. Делегатом УЄФА буде італієць Сцилла Дженнаро.

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич: "Минулорічний "Янг Бойз" ми не аналізували, так як три-чотири футболісти залишили команду. Принципи гри залишилися ті ж - організована оборона, багато довгих передач, високий нападник, за якого будується вихід з оборони команди суперника. Ми дивилися три матчі - зі "Сток Сіті", "Бенфікою" і "Базелем" в чемпіонаті. Склад стабільний, заміни практично ті ж".

Головний тренер "Янг Бойз" Адольф Хюттер: "Серйозних проблем у нас немає. Ніхто не травмований. Ми приїхали згуртованим колективом. Єдина проблема - як ми зіграємо. Ми розуміємо, що "Динамо" з такими гравцями як Ярмоленко і Мбокані - серйозна команда. Ми розуміємо, що перед нами серйозне випробування. Нам потрібно зібратися силами, щоб добре зіграти в атаці і обороні. Сподіваюся, ми покажемо хороший результат".

Орієнтовні склади:

"Динамо": Коваль, Хачеріді, Виду, Кадар, Морозюк, Шепелєв, Сидорчук, Гармаш, Гонсалес, Ярмоленко, Мбокані.

"Янг Бойз": фон Балльмоос, Мбабу, Нуху, фон Берген, Беніто, Рава, Бюрки, Саного, Сулеймані, Герндт, Оаро.

Нагадаємо, швейцарський "Янг Бойз" підсилив свої ряди камерунським нападаючим Жан-П'єром Нсаме напередодні матчу з київським "Динамо".