ua en ru

Динамо - Динамо: онлайн-трансляція матчу

Динамо - Динамо: онлайн-трансляція матчу Фото: Динамо - Наполі онлайн-трансляція

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Онлайн-трансляція матчу "Динамо" - "Наполі" розпочнеться РБК-Україна у 21:15, а дивитися футбол онлайн можна на каналі "Україна".

Київське "Динамо" зіграє перший матч групового раунду Ліги Чемпіонів проти італійського "Наполі".

13 вересня, 21:45
Київ, "Олімпійський"

Динамо - Наполі 1:2
Гол: Гармаш, 27 - Милик, 36, 45+1
Динамо:
Шовковський — Макаренко, Виду, Хачеріді, Антунеш — Сидорчук, Рибалка, Гармаш — Ярмоленко, Циганков — Мораєс
Наполі: Рейну — Хисай, Альбіоль, Кулібалі, Гулам — Аллан, Жоржиньо, Хамшик — Кальєхон, Милик, Мертенс

Кияни продовжують свій складний графік початку вересня. Після "Шахтаря", з яким вдалося зіграти внічию, киян чекає старт у Лізі Чемпіонів. А вже на вихідних команду Реброва чекає гра з "Зорею", яка також легкої явно не буде. Тим не менш, від "Динамо" в кожному матчі чекають максимального результату. І гра з неаполітанцями не буде винятком.

Соврешенно незрозуміло, в якій формі зараз перебуває "Динамо". Незважаючи на 7 турів чемпіонату, кияни явно не досягли піку свого стану. Принаймні, другий тайм гри в "Шахтарем" показав величезний недолік у командних діях і швидкості. У грі проти "Наполі" ці компоненти повинні бути на більш високому рівні.

Італійці встигли зіграти лише три офіційні матчі. Смаку поразки вони поки не знають і варто відзначити більшу ефективність в атаці. У трьох поєдинках 9 голів. З них чотири на рахунку у Кальєхона. Але при цьому, "Наполі" чимало пропускає. "Мілан" і скромна "Пескара" зуміли забити у ворота Рейни по два голи, що говорить про небезгрешности оборони команди Саррі.

Захисник "Динамо" Виторино Антунеш:

Фото: Виторино Антунеш

Захисник "Динамо" Виторино Антунеш:

"Добре, що нам не треба було виводити себе на пік форми до старту сезону, вдалося уникнути різних неприємних сюрпризів на стадії кваліфікаційних раундів. Восени ми гарантовано виступаємо в найпрестижнішому клубному турнірі Європи в компанії кращих команд Європи, і це не може не радувати".