ua en ru

Динамо - Наполі: Ліга Чемпінов починається поразкою для Києва

Динамо - Наполі: Ліга Чемпінов починається поразкою для Києва Фото: Динамо - Наполі

Кияни не впоралися з тиском суперника

"Динамо" приймав італійський "Наполі" в першому турі групового раунду Ліги Чемпіонів.

Динамо - Арсенал 1-2
Гол
: Гармаш, 27 - Мілік, 36, 45+2
Динамо: Шовковський — Макаренко, Виду, Хачеріді, Антунеш — Сидорчук, Риболовля, (Корзун, 81) Гармаш — Ярмоленко, Циганков (Гусєв, 73) — Мораєс (Гладкий, 87)
Наполі: Рейну — Хисай, Альбіоль, Кулібалі, Гулам — Аллан, Жоржиньо, Хамшик (Зелінські, 62) — Кальєхон, Милик (Габбьядини, 81), Мертенс (Інсіньє, 72)

Сергій Ребров здивував українських вболівальників з самого початку поєдинку, випустивши в старет молодого Циганкова. Юний динамівець в грі не загубився і іноді дуже активно загострював атаки "Динамо".

Саме з них почалася гра - Сидорчук наважився на удар з центру поля, але Рейну зумів вибити м'яч з-під поперечини. Незабаром "Наполі" зумів забрати м'яч собі і самі створили кілька моментоы. Але оборона "Динамо" грала спокійно, відбиваючи все.

І потім "Динамо" забило. Ярмоленко подав справа, Циганков головою повернув м'яча в центр, звідки Гармаш відправив м'яч у ворота.

Але незабаром рахунок знову став рівним, а потім і зовсім на користь гостей. Аркадіуш Милик після подачі зліва вдало зіграв головою. А перед самим свистком на перерву він же головою скористався помилкою Шовковського.

Другий тайм запам'ятався невеликою активністю "Динамо", яка виглядала дуже перспективно. Але гру поламало видалення Сидорчука після другого "гірчичника". Після цього у киян просто не залишилося гравців, щоб повноцінно проводити час на чужій половині поля.

У другому матчі групи "Бенфіка" вдома зіграла внічию з "Бешикташ".