ua en ru

Динамо - Марітіму 3-1: відео голів та огляд матчу

Динамо - Марітіму 3-1: відео голів та огляд матчу Фото: Динамо - Марітіму (fcdynamo.kiev.ua)

Кияни вийшли до групового етапу турніру

Київське "Динамо" в рідних стінах розібралося з португальським "Марітіму" з рахунокм 3:1 і зуміло оформити вихід в груповий етап Ліги Європи. Вашій увазі відео голів та огляд моментів матчу.

Кияни з перших хвилин зустрічі на "Олімпійському" захопили перевагу. Підопічні Олександра Хацкевича могли відкривати рахунок на 21 хвилині, але суддя зафіксував офсайд. Вже за 10 хвилин Денис Гармаш таки вивів київський клуб вперед. Морозюк навісив з лівого флангу, захисник "Марітіму" не зміг вибити м'яч головою, Гармаш опинився перед воротами і переправив м'яч у сітку. Асистент арбітра знову зафіксував положення поза грою у Дениса, але арбітр зарахував взяття воріт.

Через три потому Морозюк подвоїв перевагу киян. Микола пробив зі штрафного метрів з 29, і після потужного удару м'яч залетів у ворота.

Після перерви темп гри практично не змінився - динамівці продовжували контролювати хід зустрічі. На 61 хвилині зустрічі Ярмоленко розібрався з опонентом на правому фланзі і навісив, Гонсалес підставив голову і з високою траєкторією куля залетіла у верхній кут.

Вже через 7 хвилин "Марітіму" відповіли "Динамо" і отігралі один м'яч. Після навісу зі штрафного динамівці не змогли вибити м'яч, а Шен, опинившись один перед воротами, пробив повз Коваля. У підсумку 3:1 і "Динамо" виходить до групового турніру Ліги Європи УЄФА.

altaltaltaltaltaltaltaltalt

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич: "На першому плані у нас був результат, і команда досягла його. Можливо, гра була не такою яскравою, але по самовіддачі та пересуванню претензій немає, хлопці виклалися й домоглися результату, що найголовніше на даний момент. На нас була велика відповідальність, аби не зіпсувати таке свято. Й я вдячний хлопцям, що вони подарували радість уболівальникам у такий день".

Нагадаємо, "Олександрія" програла білоруському БАТЕ в рамках поєдинку плей-офф Ліги Європи. Український клуб турнір залишає.