ua en ru

Динамо - Манчестер Сіті: Ребров сподівається, що кияни зуміють використати недоліки суперника

Динамо - Манчестер Сіті: Ребров сподівається, що кияни зуміють використати недоліки суперника Фото: Сергій Ребров

Наставник киян поділився відчуттями від майбутнього поєдинку

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував майбутню гру в Лізі Чемпіонів проти "Манчестер Сіті", повідомляє сайт "Динамо".

"Всі хлопці здорові і рвуться в бій, у тому числі і Андрій Ярмоленко. Це дуже важливий для нас гравець, але ми не можемо ризикувати його здоров'ям. Якщо він не буде готовий на сто відсотків, то ми повинні пам'ятати, що протистояння з "Манчестер Сіті" складається з двох матчів. Що стосується Мораєса, який отримав пошкодження на зборі, то зараз він цілком здоровий і готується нарівні з усіма. "Сіті" забив більше всіх в прем'єр-лізі, і останні поразки ні про що не говорять. Їх підбір гравців, навіть з урахуванням травмованих, дозволяє розраховувати на найвищі результати. У "Сіті" всі виконавці найвищого рівня. Не має значення, в якому стані вони на внутрішній арені, адже Ліга чемпіонів - зовсім інший турнір. Тим більше що на прикладі суботнього кубкового матчу ми побачили їх пріоритети". - сказав Ребров.

"Ми розібрали сильні і слабкі сторони суперників. Знаємо, наскільки у них великий потенціал в атаці з такими гравцями, як Давид Сільва, Рахім Стерлінг або Серхіо Агуеро, який зараз стоїть мало не половини команди. З поверненням Венсана Компані значно зміцнилася і захисна лінія. Але є у "Сіті" і недоліки, на які ми вказали гравцям. Сподіваюся, завтра вони скористаються цими знаннями", - додав тренер.

Нагадаємо, що онлайн-трансляція матчу "Динамо" - "Манчестер Сіті" розпочнеться на РБК-Україна в 21:15.