ua en ru

"Динамо" за Хацкевича повторило антирекорд Блохіна

"Динамо" за Хацкевича повторило антирекорд Блохіна Фото: Олександр Хацкевич (fcdynamo.kiev.ua)

Кияни не виграють в чемпіонаті 5 матчів поспіль

Київське "Динамо" в матчі 14 туру української Прем'єр-ліги (УПЛ) зіграло внічию зі львівськими "Карпатами" (1:1), не зумівши таким чином здобути перемогу в п'ятому поспіль матчі в рамках чемпіонату України, що стало найгіршим показником в клубній історії. Про це повідомляє football.ua.

Останній раз в УПЛ підопічні Олександра Хацкевича перемагали 17 вересня в Олімпіка (серія складається з нічиїх з "Вересом", "Зорею", "Шахтарем", "Карпатами" і поразки від "Чорноморця").

Таким чином, за перші 13 матчів під керівництвом Хацкевича команда набрала 26 очок. Це повторення клубного антирекорду, який був встановлений Олегом Блохіним в 2012 році.

Зазначається, що з того часу, як Валерій Лобановський перестав тренувати "Динамо", даний показник в 26 очок за 13 матчів є найгіршим. В "Динамо" за Валерія Газзаєва після 13 матчів було в активі 35 очок, а за Юрія Сьоміна - 37 очок.

Спробувати перервати тривалу чорну смугу кияни постараються в 15 турі проти "Ворскли". З полтавчанами "біло-сині" зіграють вдома наступної неділі, 5 листопада.

Нагадаємо, матч 9 туру англійської Прем'єр-ліги між "Тоттенхемом" і "Ліверпулем" (4:1) встановив рекорд відвідуваності в чемпіонаті.