ua en ru

Динамо - Челсі: У Києві нульова нічия

Динамо - Челсі: У Києві нульова нічия Фото: Динамо - Челсі

Кияни відіграли третій матч ЛЧ

У Києві було зіграно матч третього туру групповго етапу Ліги Чемпіонів між "Динамо" і лондонським "Челсі".

Чемпіон Англії активніше розпочав гру. Особливо інтенсивно грав центр поля англійців, який просто не давав відпочинку киян. І не дивно, що лондонці могли відкрити рахунок - Азар отримав м'яч у штрафному майданчику "Динамо", пробив з місця, але потрапив м'ячем у штангу. Ще один момент був у Неманьї Матіча, коли йому вдався прохід кількох гравців "Динамо", увійшов у штрафну, але пробив мимо воріт, на щастя київських уболівальників. "Динамо" відповідало досить непоганими ударами у виконанні Риболовлі і Буяльського і хорошимвладением м'яча.

Другий тайм також почався з атак "Челсі". І знову стійка воріт "Динамо" не дозволила гостям забити. Цього разу відмінно пробив з штрафного Вілліан. Але пізніше кияни знову забрали м'яч собі. І на відміну від першого тайму, дії "Динамо" були набагато агресивніше. Але створити реальний момент не вдавалося. Хоча Гонсалес міг пробити і краще з гострого кута після чудової контратаки "Динамо". А останні хвилини? "Динамо" нагнітало, давило захист суперника, але "Челсі" вистояв.

"Динамо" - "Челсі" 0-0
Динамо:
Шовковський, Сілва, Хачеріді, Драгович, Виду, Риболовля, Сидорчук, Ярмоленко, Буяльський (Гармаш, 83), Гонсалес, Кравець (Мораєс, 78)
Челсі: Бегович, Зума, Кехілл, Террі, Аспілікуета, Рамірес, Матіч, Вілліан, Фабрегас (Оскар, 75), Азар, Коста

Додамо, що у другому матчі групи "Порту" спокійно розібрався з "Маккабі" і очолив квартет. "Динамо" йде на другому місці.

1. "Порту" - 7 очок
2. "Динамо" - 5 очок
3. "Челсі" - 4 очки
4. "Маккабі" - 0 очок