ua en ru

Динамо - Бешикташ: Ви побачите найсильніших гравців, оптимальний склад, - Ребров

Динамо - Бешикташ: Ви побачите найсильніших гравців, оптимальний склад, - Ребров Фото: Сергій Ребров

Тренер каже, що гравці рвуться в бій

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров розповів про ставлення команди до завершального матчу Ліги Чемпіонів проти "Бешикташа". Про це повідомляє сайт клубу.

"Ви побачите найсильніших гравців, оптимальний склад. Вдаватися до ротації в Лізі чемпіонів неприпустимо, яке б місце не займала команда, адже це турнір, виступати в якому прагнуть всі. Гра з "Шахтарем" через тиждень, а не через два дні. Так, вона для нас дуже важлива, але спочатку у нас найважливіша гра Ліги чемпіонів. Як на мене, ми заслужили ту кількість очок, яке у нас є зараз. У нас були передумови для того, щоб набрати більше залікових балів, але на жаль. Сподіваюся і впевнений, що хлопці вийдуть на поле і будуть битися заради того, щоб здобути першу перемогу в нинішньому груповому турнірі. Тому ніякої ротації завтра не буде", - сказав Ребров.

"Думаю, легше відновлюватися саме після таких ігор. Коли команда спокійна і знаходиться в зоні комфорту, тоді набагато важче налаштувати футболістів. Коли ж ми втрачаємо очки, то хлопці самі розуміють, що в наступній грі ми повинні докласти більше зусиль. Як можна зараз говорити про мотивацію у Лізі чемпіонів? Запитайте у будь-якого гравця, і я впевнений, що всі скажуть, що готові грати. Тим більше, ті відновлювальні процедури, які вони проходять після матчів, допомагають їм у всеозброєнні підходити до кожної наступної гри. Я вважаю, що в подібному режимі їм працюється цілком комфортно, і завтра вони повинні продемонструвати", - продовжив наставник.

"Зараз Дерлис в строю, вже тиждень тренується і разом з усіма готується до матчу. У київському «Динамо» можна було робити прощальні матчі для цілих поколінь гравців, але їх удостоїлися лише одиниці. Я впевнений, що Саша гідний того, щоб у його честь був проведений прощальний матч. Я розмовляв з ним – на жаль, останні місяці його переслідують травми, і він не хоче підводити команду, виходячи на гру не готовим на сто відсотків. Ми всі поважаємо його думка і бажання, і те, що він вирішив, є виключно його рішенням. Думаю, в Лізі чемпіонів, особливо в тій ситуації, в якій знаходиться зараз «Бешикташ» – команда вперше в історії може вийти в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів! – вони точно не будуть звертати увагу на погоду. Для наших гравців подібна погода є абсолютно звичною. Зараз ніяких проблем з полем немає, воно накрите. Сподіваюся, вболівальники прийдуть і навіть за такої погоди підтримають нас. Але говорити про те, що -5 градусів можуть якось вплинути на підсумок матчу, думаю, неправильно. Завтра буде серйозна боротьба, серйозний матч як для «Бешикташа», так і для нас", - додав тренер.

Нагадаємо, онлайн-трансляція матчу "Динамо" - "Бешикташ" почнеться на РБК-Україна в 21:15.