ua en ru

Динамо - Бенфіка: скільки заробимо очок, залежить тільки від нас, - Ребров

Динамо - Бенфіка: скільки заробимо очок, залежить тільки від нас, - Ребров Фото: Сергій Ребров

Наставник киян вірить в перемогу

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував майбутній матч Ліги Чемпіонів проти "Бенфіки". Про це повідомляє саут київського клубу.

"У такому складному турнірі, як Ліга чемпіонів дуже складно загадувати, скільки очок може вистачити для виходу в наступну стадію. Ліга чемпіонів — турнір кращих команд Європи, а "Бенфіка" — найкраща команда Португалії. Зараз дуже складно загадувати. Потрібно підготуватися, правильно проаналізувати суперника, вийти і грати у футбол. А скільки ми заробимо очок, буде залежати тільки від нас", - сказав Ребров.

"Ще не зрозуміло, що краще перед такими матчами — зіграти внічию або виграти. Наприклад, після поразки від "Зорі" я бачив в очах хлопців настрій вийти і реабілітуватися. Після гри з "Чорноморцем" хлопці не розуміли, чому так сталося. Ми їм спробували пояснити, поговорили. Думаю, що після нічиї у хлопців якраз такий настрій, що вони хочуть довести і реабілітуватися перед самими собою і перед уболівальниками. Я вважаю, що у нас є команда. Незважаючи на те, що ми втрачали гравців, ті футболісти, які є в моєму розпорядженні, вийдуть і віддадуть всі сили", - додав тренер.

Нагадаємо, онлайн-трансляція матчу "Динамо" - "Бенфіка" почнеться на РБК-Україна в 21:15.