ua en ru

Динамо - Бенфіка: онлайн-трансляція матчу

Динамо - Бенфіка: онлайн-трансляція матчу Фото: Динамо - Бенфіка онлайн-трансляція

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Онлайн-трансляція матчу "Динамо" - "Бенфіка" розпочнеться на РБК-Україна о 21:15, а дивитися футбол можна на каналі "Україна".

Кияни у другому домашньому матчі спробують довести своїм уболівальникам, що претендують на вихід з группв Ліги Чемпіонів.

19 жовтня, 21:45
Київ, "Олімпійський"

Склад:

0:2
Гол: Сальвио, 9, Серви, 55

Динамо: Рудько - Силва, Хачериди, Вида, Антунеш - Сидорчук, Корзун, Федорчук - Ярмоленко, Мораес, Гонсалес
Бенфика: Мораес - Семедо, Луизао, Нильссон-Линделоф, Гримальдо - Сальвио, Пицци, Фейса, Серви - Гедеш, Митроглу

Динамо - Бенфіка, онлайн-трансляція

Підопічні Реброва підходять до матчу Ліги Чемпіонів у нелучшем стані духу. На вихідних "Динамо" не змогло довести до перемоги матч проти "Чорноморця", пропусти на останніх хвилинах автогол. В цілому, ігрові проблеми киян викликають багато питань у вболівальників київського клубу.

Португальці ж навпаки, отримують останнім часом тільки позитивні емоції. Це і перемога над "Дезембру", і одужання цілої групи гравців, які в силах підвищити загальний клас команди на полі.

Тим не менш, "Динамо" в Лізі Чемпіонів може показувати футбол високого рівня, що і показав другий тайм у Стамбулі, коли "Динамо" повинно було вигравати, але не реалізувало свої моменти. У грі з "Бенфікою" футболістам Реброва доведеться діяти більш обережно і максимально реалізовувати ті моменти, які з'являться у київської команди.

Динамо - Бенфіка: онлайн-трансляція матчу

Фото: Андрій Ярмоленко

Півзахисник "Динамо" Андрій Ярмоленко:

"Знаю, що повинен більше забивати і віддавати. Навіть порівняно з минулим сезоном, але поки що не виходить. Я працюю над собою, це може підтвердити і тренерський штаб, і хлопці. Бачу тільки один вихід з цієї ситуації — працювати і ще раз працювати. Тільки через роботу може прийти результат".