ua en ru

Динамо - Бенфіка: команда Реброва поступається на "Олімпійському"

Динамо - Бенфіка: команда Реброва поступається на "Олімпійському" Фото: Динамо - Бенфіка

Кияни відіграли третій матч у групі

Київське "Динамо" на "Олімпійському" приймав португальську "Бенфіку" в матчі Ліги Чемпіонів.

"Динамо" - "Бенфіка" 0-2
Гол
: Сальвіо, 9, Серви, 55
Динамо: Рудько - Сілва, Хачеріді, Виду, Антунеш - Сидорчук (Гладкий, 80), Корзун, Федорчук (Буяльський, 57) - Ярмоленко, Мораєс, Гонсалес (Циганков, 71)
Бенфіка: Мораєс - Семедо, Луїзао, Нільссон-Лінделоф, Гримальдо - Сальвіо, Піцци, Фейса, Серви (Селис, 83) - Гедеш (Елізеу, 90), Мітроглу (Хіменес, 71)

З самого початку поєдинку гості вміло змогли перекрити атаки "Динамо", не дозволяючи киянам створювати моменти біля своїх воріт. А ось рідкісні контратаки "Бенфіки" виглядали небезпечно. І одна з них призвела до того, що Антунеш сфолив у штрафному і суддя призначив пенальті, який реалізував Сальвіо.

"Динамо" забрав м'яч і поступово почало створювати моменти. Але їм дуже не вистачало гостроти. Багато в чому, за рахунок дуже поганих дій в завершальній фазі. Один тільки Гонсалес міг тричі забивати, але не міг нормально пробити.

На початку другого тайму у ворота "Динамо" влетів другий м'яч. В цей раз Серві отримав м'яч у центрі штрафного майданчика киян, і з другої спроби пробив Рудько.

Кияни, природно, кинулися рятувати матч. І якби не власна жахлива реалізація, "Динамо" могло і виграти цей матч. Але м'яч не хотів влітати у ворота після ударів Мораєса, Ярмоленко та інших.