ua en ru

Динамо - АЕК 0-0: відеоогляд матчу

Динамо - АЕК 0-0: відеоогляд матчу Фото: "Динамо" - АЕК (uefa.com)

Нульова нічия в матчі-відповіді принесла команді Хацкевича путівку в 1/8 ЛЄ

До уваги читачів РБК-Україна відеоогляд небезпечних моментів 1/16 фіналу Ліги Європи між Київським "Динамо" і грецьким АЕКом.

Нульова нічия в матчі-відповіді з командою з Афін на засніженому НСК "Олімпійський" забезпечила київському клубу вихід в 1/8 фіналу Ліги Європи за правилом виїзного гола.

"Динамо" жваво почало, організувавши відмінну контратаку, але потім віддав ініціативу суперникам. Греки краще комбінували, провели низку гострих атак і кілька разів були близькі до успіху. Особливо в моменті, коли Денис Бойко зіткнувся з Денисом Гармашем і буквально закинув м'яч собі в ворота. На щастя для киян, Микола Морозюк ціною розбитої голови виніс м'яч зі "стрічки".

Пам'ятаючи, як динамівці "підсіли" після перерви в Афінах, за їх долю у другому таймі було тривожно. І гра показала, що переживати було через що - греки втратили ще кілька неймовірних моментів. Щоправда, і господарі не раз були близькі до успіху, але попускати свої шанси. У підсумку нульова нічия принесла путівку в 1/8 фіналу саме команді Олександра Хацкевича.

Динамо - АЕК 0-0: відеоогляд матчуДинамо - АЕК 0-0: відеоогляд матчуДинамо - АЕК 0-0: відеоогляд матчуДинамо - АЕК 0-0: відеоогляд матчуДинамо - АЕК 0-0: відеоогляд матчуДинамо - АЕК 0-0: відеоогляд матчуДинамо - АЕК 0-0: відеоогляд матчуДинамо - АЕК 0-0: відеоогляд матчуДинамо - АЕК 0-0: відеоогляд матчуДинамо - АЕК 0-0: відеоогляд матчуДинамо - АЕК 0-0: відеоогляд матчуДинамо - АЕК 0-0: відеоогляд матчуДинамо - АЕК 0-0: відеоогляд матчуДинамо - АЕК 0-0: відеоогляд матчуДинамо - АЕК 0-0: відеоогляд матчуДинамо - АЕК 0-0: відеоогляд матчу

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич: "Гра нервів, боротьба на кожній ділянці поля. Десь була перевага у суперника у володінні м'ячем. Були моменти біля обох воріт. Якщо брати по грі, то і Мораес, і Гонсалес, повинні були віддавати Буяльському. Але найголовніше зараз - результат".

Головний тренер АЕКа Маноло Хіменес: "Хотів би привітати Динамо з виходом до наступного раунду. Футбол - це важка робота, але не завжди справедливим буває результат. При всій повазі до Динамо, і в Афінах, і в Києві краще був АЕК. Ми не змогли використовувати наші моменти".