ua en ru

Динамо - Таврія: Кияни впоралися із суперником

Київське "Динамо" з невеликими труднощами впоралося з головним аутсайдером українського чемпіонату сімферопольською "Таврією". Кияни двічі забили лише у другому таймі. Відзначилися Безус і Ярмоленко.

Київське "Динамо" з невеликими труднощами впоралося з головним аутсайдером українського чемпіонату сімферопольською "Таврією". Кияни двічі забили лише у другому таймі. Відзначилися Безус і Ярмоленко.

Динамо - Таврія 2:0
Голи
: Безус, 50, Ярмоленко, 73
Динамо: Шовковський, Гусєв, Виду, Драгович, Тремулінас, Вукоєвич, Велозу (Аруна, 66), Безус (Макаренко, 76), Ярмоленко, Ленс (Ідейє, 83), Мбокані
Таврія: Кахріман, Буссаиди, Даценко, Любічіч, Путраш (Габовда, 30), Ярчук, Причиненко, Гомес, Гуменюк, Назаренко (Калиниченко, 56), Фещук (Коробка, 74)

Кияни продовжують шукати свою гру, а Олег Блохін оптимальне сполучення виконавців. Андрій Ярмоленко оговтався від травми, але перебуває зараз ще не у тих кондиціях, щоб повести партнерів за собою. За цих умов головні ролі на себе взяли Роман Безус, Олег Гусєв та Д'ємерсі Мбокані. Саме вони і створили найбільше неприємностей для гостей до перерви. Конголезець найчастіше завершував зусилля партнерів, але добре потренувавши Даміра Кахрімана, пробити його не зумів, а одного разу просто на кілька сантиметрів не влучив у порожній кут воріт. «Таврія» важко входила у матч, а потім почала шукати моменти для відповідей. Активно діяв на вістрі командних дій Максим Фещук, гідної альтернативи якому у нападі після від'їзду Антона Шиндера, не залишилось. Форвард спочатку не дотягнувся, щоб замкнути простріл від Юрія Путраша, а пізніше обіграв Александара Драговича і пробив з 20-ти метрів трохи вище цілі.

Як це вже неодноразово було з «Таврією», після перерви команда не витримала напругу і доволі швидко пропустила вперше. Тепер Мбокані дав пас на хід Безусу - Роман в оточенні 4-х захисників спочатку зберіг м'яч, а потім низом пробив і рикошетом від штанги «куля» залетіла у сітку - 1:0. Спроби відігратись у сімферопольців постійними і реальними не назвеш. Коли господарі заспокоїлись, вони почали більш розважливо шукати моменти для збільшення рахунку. І забити найважливіше було для Ярмоленка. Андрій все ж дочекався свого моменту, змарнувавши перед цим кілька інших нагод. Але потім Мбокані поборовся за верховий м'яч, а заволодів ним саме Ярмоленко і ефектно вразив порожні ворота - 2:0. Могли господарі розраховувати і на більше, однак Кахріман залишався на висоті до останніх хвилин. Після цього матчу «Динамо» піднялось на 6-й рядок турнірної таблиці.

Нагадаємо, що на РБК-Україна була онлайн трансляція цього поєдинку.

Використані матеріали УПЛ