ua en ru

Динамо - Генк: "Є труднощі, але ця команда буде грати", - Олег Блохін

Після провального матчу Ліги Європи з "Генком" тренер київського "Динамо" Олег Блохін був задоволений самовіддачею команди, на відміну від уболівальників.

Після провального матчу Ліги Європи з "Генком" тренер київського "Динамо" Олег Блохін був задоволений самовіддачею команди, на відміну від уболівальників.

"Команду мені не в чому дорікнути. Інша справа - є колосальна нервозність. Чому? Команда не виграє. Створюючи стільки моментів, потрібно забивати. На початку другого тайму ми пропустили контратаку. У "Генка" були можливості грати більш активно правим флангом. Ну а стільки моментів. Звичайно, потрібно забивати.

Ми виглядали добре. Стовідсоткової зіграності, звичайно, немає, але моменти - є. Рахунок на табло. Не забиваєш ти - забивають тобі. Потрібно реалізовувати свої можливості.

Я не звинувачую команду. Але треба викладатися. Але з двох метрів, напевно, потрібно забивати.

Але що я мав робити? Виправдовуватися? Я вірю, що ця команда буде грати. Є певні труднощі, я все розумію. Я можу пообіцяти, але сенс? Я обіцяв почекати, дати час - це всім набридло. В свій час я програвав. І при Лобановському я програвав. А середняк "Генк" чи ні, але він може кілька разів пробити по воротах. Але, незважаючи ні на що, потрібно забивати.

Я - Блохін, і "Динамо" - рідна команда для мене. Я прекрасно розумію, де перебуваю і що роблю. І якщо прикро не мені, то кому? Є колосальний психологічний тиск на гравців, і на тренерський штаб. Несолодко зараз і президенту, який купив стільки футболістів, а команда все одно не грає.

Спати сьогодні я, напевно, не ляжу. Буду думати, як грати з "Карпатами" вже через два дні. Напевно, якби тут сидів не Блохін, а хтось інший, було б не так весело.

Я за три дні так наговорився, що мама дорога. Українці розуміють. А через перекладачів... Я ж не знаю, як вони перекладають. Напевно, потрібно запитати у хлопців, чи розуміють вони мене чи ні".