ua en ru

Динамо - Актобе: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи

Київське "Динамо" не особливо напружуючись, розгромило в Києві казахський "Актобе" 5:1. Голами відзначилися Ленс, Безус, Мбокані, Ідейє і Гусєв. У гостей пенальті "намалював" і реалізував Гейнріх.

Київське "Динамо" не особливо напружуючись, розгромило в Києві казахський "Актобе" 5:1. Голами відзначилися Ленс, Безус, Мбокані, Ідейє і Гусєв. У гостей пенальті "намалював" і реалізував Гейнріх.

29 серпня, 19:00
Київ, "Олімпійський"
Динамо - Актобе, 5:1 (перший матч 3:2)
Гол:
Ленс, 9, Безус, 30, Мбокані, 36, Ідейе, 52 (з пенальті), Гусев, 73 - Гейнрих, 38 (з пенальті)
Динамо: Коваль, Гусєв, Драгович, Хачеріді, Тремулінас, Велозу, Вукоєвич, Ленс, Безус, Ярмоленко, Мбокані
Актобе: Сидельников, Мулдаров, Бадло, Праймус, Арзуманян, Хайруллін, Тигиберген, Кападзе, Давидов, Гейнріх

Кінець матчу. Приємний рахунок і "Динамо" у групі Ліги Європи.

88 хв. Велозу дуже погано пробив з перспективного штрафного. М'яч опинився у руках воротаря.

84 хв. Міг робити дубль Ідейє. Після пасу Дуду на хід нігерійцю, Браун спробував обіграти Сидельникова, але той, на подив, зумів забрати м'яч.

Динамо - Актобе: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи81 хв. Бадло грубо зупинив Ленса, який вже пройшов досвідченого українця.

Динамо - Актобе: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи76 хв. Йде автор останнього голу Гусєв. Поміняв його Вида.

Динамо - Актобе: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи73 хв. Гусєв!!! Краса! Підхопив м'яч Олег на своєму правому фланзі і сильно пробив лівою у дальній кут. Воротар "Актобе" шансів відбити не міг.

Динамо - Актобе: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи72 хв. У "Актобе" Грідін вийшов замість Кападзе.

68 хв. Ось вам і "Динамо". Несподівано Хачеріді пішов зі своєю командою в атаку і опинився після пасу Ленса у штрафному суперника на ударній позиції. Але удар у Жені вийшов сильним, але не точним.

64 хв. Продовжує атакувати "Актобе". Занадто мляво грає "Динамо" після голу Ідейє. Це і дає шанс гостям на ще один гол.

60 хв. Непогана атака "Актобе" завершилася тим, що Хайрулин від краю штрафного прострілював у володіння Коваля, але Драгович вибив м'яч в аут.

Динамо - Актобе: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи57 хв. Лисенков та Харабара поміняли Давидова і Мулдарова.

56 хв. Забрали собі м'яч гравці "Актобе". На половині поля "Динамо" вони проводять час, але створити момент біля воріт Коваля у казахів не виходить.

Динамо - Актобе: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи52 хв. І в цій ситуації забиває потерпілий. Браун Ідейє без розгону відправив м'яч у лівий кут воріт.

Динамо - Актобе: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи51 хв. Десь ми це вже бачили... Мулдаров завалив на газон Ідейє в своїй штрафній.

49 хв. "Динамо" більш активно. Але ця активність більше інертна, чим цілеспрямована. Немає моментів.

Динамо - Актобе: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи46 хв. Заміна у "Динамо". Дуду та Ідейє з'явилися замість Ярмоленка і Мбокані.

Слідкуємо за другим таймом.

Перерва.

45 хв. Намагаються в доданий час гравці "Актобе" забити ще, але у них мало що виходить.

41 хв. "Дурня валяють" на думку Олега Блохіна гравці "Динамо". Абсолютно точна передача того, що відбувається на полі у виконанні киян.

Динамо - Актобе: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи38 хв. І сам постраждалий впевнено переграє Коваля сильним ударом в центр воріт.

Динамо - Актобе: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи37 хв. Драгович звалив у власній штрафній Гейнріха. Це пенальті!

Динамо - Актобе: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи36 хв. Шикарний гол забиває Мбокані. Ленс подав у штрафну, де Мбокані з району 11-метрової позначки головою відправив м'яч у ворота.

34 хв. Дуже впевнено виглядає "Динамо" сьогодні. "Актобе" просто нічого не може зробити. Пресинг і швидкість повністю "перекривають кисень" гостям з Казахстану.

Динамо - Актобе: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи30 хв. БЕЗУС!!! Велозу видав довгий пас на право на Ярмоленка. Андрій змістився в центр і відкотив в центр на Безуса, який точно відправив м'яч у кут воріт.

26 хв. Вдалося "Актобе" увійти в штрафну "Динамо". Після пасу Гейнріха на Бадло українець впав, але пенальті не було - захисник вибив м'яч.

24 хв. А зараз Безус вирішив записати своє ім'я в історію футболу. Ярмоленко закинув м'яч у штрафну, де Безус спробував пробити через себе в падінні. Дуже невдало.

23 хв. Рідкісна вилазка на половину поля "Динамо" у виконанні казахів завершилася тим, що Гейнріх спробував заробити кутовий, але невдало.

19 хв. Я зараз Андрій повинен був забивати! Безус з правого флангу віддав пас на хід в центр карного на Ярмоленка, який не зміг влучити по воротах.

16 хв. Ярмоленко вирішив створити шедевр. Але це ж Ярмоленко. Після пасу Тремулінаса з флангу Анлрей пробив у стрибку п'ятою. М'яч полетів вище воріт.

13 хв. Нічого не змінюється грі. Навіть гол не вплинув. "Динамо" впевнено тримає м'яч.

Динамо - Актобе: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи9 хв. А ось і гол!!! Ярмоленко подав з правого флангу на дальню штангу, де Ленс з другої спроби зміг прийняти м'яч і, поклавши корпус, пробив низом у дальній кут.

8 хв. Спокійно володіє ініціативою "Динамо". Без затятих атак, але віддавати м'яч супернику просто так кияни не збираються.

4 хв. Гусєв небезпечно прострілив з правого флангу на Мбокані, який неточно пробив. Та, й офсайд був у нападника "Динамо".

3 хв. Не можуть поки гравці обох команд нормально зачепитися за м'яч. Снаряд постійно переходить від одних футболістів до інших.

Команди на поле порожнього стадіону. Поїхали!

Всім доброго вечора. РБК-Україна починає онлайн трансляцію з дощового Києва, де на порожньому "Олімпійському" зіграють київське "Динамо" та казахський "Актобе".

Цей матч Ліги Європи "Динамо" змушене провести без своїх уболівальників. Саме таке покарання послідувало від УЄФА за прояв расизму київськими фанами під час двох матчів єврокампанії 2012/13.

Також нагадаємо, що в першому матчі, який відбувся в Актобе тиждень тому, кияни перемогли. Але в їх грі було дуже багато браку, особливо в захисті. Багато гравців після тієї гри говорили, що постараються реабілітуватися за ту гру у сьогоднішньому матчі.