ua en ru

DIM GROUP заслужено отримала дві престижні нагороди у сфері будівництва

DIM GROUP заслужено отримала дві престижні нагороди у сфері будівництва

Житлові комплекси "А-52" і "Автограф" були визнані кращими проектами у двох номінаціях на V Всеукраїнської будівельної премії Ibuild. Це найбільш масштабна галузева премія в Україні, визначає кращих фахівців, проекти і компанії будівельної сфери.

Переможці визначалися за результатами відкритого онлайн-голосування на сайті ibuild.ua і голосування авторитетного Експертної ради. За підсумками голосування житловий комплекс бізнес-класу А52, зводиться DIM GROUP в центрі Києва, став переможцем у номінації "Елітна новобудова року". Ще один об'єкт компанії – РК "Автограф" – отримав головний приз в номінації "Житловий комплекс комфорт класу".

"Нам подвійно дорога ця перемога тому що премія відображає думку не тільки учасників ринку нерухомості, але і наших клієнтів, які робили свій вибір в рамках народного голосування.

Перемога в двох номінаціях - закономірний підсумок плідної роботи нашої команди і визнання провідної позиції на столичному ринку девелопменту житлової нерухомості. Ми з упевненістю дивимося в майбутнє і плануємо новими об'єктами підтримувати високу планку, задану нашими проектами "А52" і "Автограф", - прокоментував подію керуючий партнер DIM GROUP Олександр Насіковський.

Організатором премії Ibuild виступає Конфедерація будівельників України – найбільше галузеве об'єднання, до складу якого входять більш як 700 будівельних компаній і професійних організацій з усього українського ринку.

DIM GROUP заслужено отримала дві престижні нагороди у сфері будівництва

Житловий комплекс А52 зводиться на вул. Січових Стрільців, 52А в історичному центрі Києва. Це перший РК в Україні, який отримав найвищий рівень енергоефективності -клас "А". 17-поверховий комплекс на 231 квартиру буде введений в експлуатацію в IV кварталі 2018 року.

Житловий комплекс комфорт-класу "Автограф" будується на м.хмельницький. Генерала Жмаченка, 28 у Дніпровському районі Києва. До складу комплексу увійдуть три будинки загальною площею понад 75 000 кв. м Введення в експлуатацію першої черги ЖК заплановано на IV квартал 2017 року. Ще дві секції планується закінчити до кінця 2018 року.

Довідка. Група компаній DIM (Development Investment Management) — це девелоперсько-будівельний холдинг повного циклу, успішно реалізував низку житлових комплексів в передмісті столиці, серед яких клубний будинок "Соборний" і ЖК "Родинний" у Броварах. На черзі — житлові комплекси "Автограф" і "А-52" в Києві. У портфелі компанії на різних стадіях будівництва близько 500 000 кв. м нерухомості.

В групу холдингу входять підприємства з репутацією надійних партнерів і добре зарекомендували себе на українському будівельному ринку, серед яких компанія "ОЛТА", що входить в трійку лідерів-виробників віконних і дверних конструкцій.