ua en ru

Дії Президента Януковича підтримують 87% особового складу ЗСУ, - Міноборони

Дії Президента України Віктора Януковича підтримують 87% особового складу Збройних сил України.

Дії Президента України Віктора Януковича підтримують 87% особового складу Збройних сил України. Про це заявив міністр оборони України Павло Лебедєв, коментуючи проведення загальних зборів особового складу в усіх військових частинах Збройних сил України та звернення військовослужбовців та працівників Збройних сил України до Президента України щодо ситуації, яка склалася останнім часом в державі, повідомляє прес-служба Міноборони.

"Показовим є те, що 87%, тобто переважна більшість особового складу підтримали дії Президента України, та висловили переконання щодо недопущення подальшого протистояння у суспільстві та закликали до негайного припинення тих незаконних дій, які ми сьогодні бачимо в країні. Як міністр оборони, я сподіваюся, що висловлена особовим складом думка Збройних сил України буде врахована, у тому числі і радикально налаштованими організаціями та громадянами, які сьогодні влаштовують заворушення на вулицях. І переконаний, що в нашій державі настануть мир і спокій", - зазначив Лебедєв.

Міністр оборони також зазначив, що Міністерство і Збройні сили будуть діяти в правовому полі і не піддадуться на провокації.

"Згідно Конституції, ВСУ можуть бути задіяні тільки в разі введення надзвичайного або воєнного стану. В іншому випадку армія буде займатися тим, чим займається сьогодні, в мирний час", - зазначив Лебедєв.