ua en ru

За 9 місяців за програмами співфінансування житло отримали понад 300 українців

За 9 місяців за програмами співфінансування житло отримали понад 300 українців Фото: ключі від нової квартири (фото з відкритих джерел)

До кінця року очікується значне збільшення кількості таких осіб

За дев'ять місяців 2017 року житло за різними програмами співфінансування отримали понад 330 громадян України. Про це сьогодні на прес-конференції "4 кроки до власної оселі" заявив голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Сергій Комнатний, передає кореспондент РБК-Україна.

"За дев'ять місяців понад 330 громадян по Україні забезпечені житлом за різними фінасово-кредитними механізмами, які реалізовує Держмолодьжитло через свої регіональні управління", - заявив Комнатний. За його словами, до кінця року очікується значне збільшення кількості таких осіб, зважаючи на те, що основне фінансування програм доступного житла з державного і місцевих бюджетів припадає на четвертий квартал року.

Комнатний зазначив, що 28 листопада о 9 годині ранку розпочнеться прийом документів кандидатів для участі у програмі "Доступне житло".

Нагадаємо, 27 листопада у Кабміні повідомили, що в Україні у чергах на нове житло стоять 657 тис. людей. 10% цих громадян - це молоді люди.