ua en ru

Десятий ювілейний бізнес-табір Made in Ukraine: ефективний відпустку для початківців підприємців і власників бізнесу

Десятий ювілейний бізнес-табір Made in Ukraine: ефективний відпустку для початківців підприємців і власників бізнесу

З 31 липня по 5 серпня в готелі EDEM RESORT & SPA неподалік від Львова пройде десятий ювілейний бізнес-табір Made in Ukraine. Учасниками бізнес-табору стануть 200 досвідчених і початківців підприємців, які будуть досягати своїх бізнес-цілей на паралельних освітніх потоках.

Свій бізнес за тиждень (потік для початківців): Практикуючі топові підприємці країни допоможуть учасникам знайти і протестувати бізнес-ідею, розробити маркетингову стратегію і в режимі реального часу вивести перший продукт на ринок. Шлях від ідеї до старту бізнесу усього за шість днів, разом з практикуючими спікерами і менторами.

Виведення бізнесу на новий рівень (потік для власників): Другий потік створений для власників бізнесу, які хочуть пробити скляна стеля в розвитку проекту, а також отримати заряд енергії на весь рік. Експерти ринку допоможуть учасникам вирішити наболілі проблеми з командою, делегуванням, систематизацією і побудовою бізнес-процесів.

Під час проведення бізнес-табір Made in Ukraine учасників чекає не тільки інтенсивна робота над бізнесом і навчання, але і відпочинок в SPA-комплексі на березі озера в оточенні однодумців. Бізнес-кемп — це драйв, енергійна спільнота, нові знайомства, а також можливість отримати індивідуальні поради від топових бізнесменів країни.

Дізнатися більше про табір можна за посиланням.

Спікери бізнес-табір Made in Ukraine:

Максим Храмов ("Челентано Київ", Pastateca і "Гіві Рубенештейн"); Дмитро Корчевський (комп'ютерна академія "ШАГ"); Денис Каплунов ("Студія Дениса Каплунова"); Юрій Філюком ("Теплі Місто", Urban Space 100, Urban Space 500); Денис Козицький (REARDEN GROUP, kmps Masters); Ярослав Ведмідь (Postmen); Анна Петрова (Startup Ukraine Business Camp Made in Ukraine); Дмитро Борисов (РЫБАLOVE, Bar Mushly, Crab's Burger, Канапа, BabyRock); Євген Клопотенко («Гастромастерская 'Confiture'); Слава Баранський (LIVELOVE, Lifehacker.ru).

Дати: 31 липня — 5 серпня 2017.

Місце проведення: EDEM RESORT & SPA, Стрілки, Львівська область.

Реєстрація за посиланням.