ua en ru

Депутати не змогли рекомендувати Кабміну звільнити главу ДФС Насирова

Депутати не змогли рекомендувати Кабміну звільнити главу ДФС Насирова Фото: комітет ВР рекомендує Кабміну звільнити Насірова

Нардепи ініціювали визнання роботи Насірова та Білана незадовільною

Комітет Верховної Ради України з питань податкової та митної політики не зміг проголосувати за рекомендацію Кабінету міністрів звільнити голову Державної фіскальної служби Романа Насірова, передає кореспондент РБК-Україна.

Відзначимо, що нардепи ініціювали визнання роботи Насірова та першого заступника голови ДФС, голови податкової міліції Сергія Білана незадовільною.


Зокрема, згідно з проектом рішення, яке так і не було проголосовано, Насірова та Білана пропонувалося звільнити за порушення присяги державного службовця. Насірову також закидали несумлінне виконання обов'язків при організації роботи органів ДФС і нездійснення контролю за роботою підлеглих йому посадових і службових осіб служби, використання повноважень в інтересах третіх осіб.

Заступнику Насірова, згідно з проектом, також закидали несумлінне виконання обов'язків при організації роботи податкової міліції.

Нагадаємо, 11 травня ряд депутатів-членів комітету ВР з питань податкової і митної політики говорили про перспективу розгляду рекомендацій уряду звільнити керівництво ДФС.