ua en ru

Депутати ініціювали створення комісії з "працевлаштування" бійців добробатів в Нацполіції

Депутати ініціювали створення комісії з "працевлаштування" бійців добробатів в Нацполіції Фото: Дмитро Тимчук

Також вирішено поінформувати про цю проблему прем'єр-міністра України

Депутати ініціювали створення комісії при Міністерстві внутрішніх справ України з питання "працевлаштування" бійців добровольчих батальйонів в Національній поліції. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук.

Як повідомив Тимчук, на сьогоднішньому засіданні Комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони була розглянута проблема "працевлаштування" колишніх бійців добровольчих батальйонів в Національній поліції.


Тимчук стверджує, посилаючись на звернення бійців добробатів до народних депутатів-членів Комітету ВР, що "добровольців вперто не хочуть брати на службу в Нацполіцію".

"Комітет ВР ухвалив рішення звернутися до голови МВС з проханням створити комісію при міністерстві для перевірки всіх фактів відмов бійцям добробатів у прийнятті на службу в Нацполіцію. Також вирішено поінформувати про цю проблему прем'єр-міністра України", - написав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бійці Національної гвардії України та поліцейських підрозділів у зоні антитеррористическо операції (АТО) будуть отримувати від 8 400 тис. до 11 тис. 200 гривень.