ua en ru

Депутати міськради Запоріжжя звернулися до Порошенка і Ради з проханням оцінити дії Ляшка і Мосійчука

Депутати міської ради р. Запоріжжя звернулися до Президента України та Верховної Ради з проханням дати оцінку діям народних депутатів Ляшко і Мосійчука на засіданні сесії міськради 10 грудня.

Депутати міської ради р. Запоріжжя звернулися до Президента України та Верховної Ради з проханням дати оцінку діям народних депутатів Ляшко і Мосійчука на засіданні сесії міськради 10 грудня. Про це йдеться в заяві мера Запоріжжя Олександра Сіна, опублікованому прес-службою мерії.

"Сьогодні депутати прийняли звернення до генерального прокурора, Президента України, до Верховної Ради України, в якому засудили дії народних депутатів України (Олега Ляшка та Ігоря Мосійчука, - ред.), дії прокурора області Олександра Шацького, які нами оцінені як грубе втручання в роботу Запорізької міської ради та спроба силового примусу до зміщення влади міського голови та секретаря міської ради", - зазначив Син.

Він також зазначив, що депутати міськради відмовилися включати питання відставки Сіна та секретаря Романа Тарана до порядку денного, тому вони продовжують виконувати свої обов'язки.

Нагадаємо, сьогодні в Запоріжжі активісти пройшли на засідання сесії міськради і вимагали відставки мера міста Олександра Сіна.