ua en ru

Депутата Київради звинуватили у спробі захоплення одного зі столичних Жеків

Депутата Київради звинуватили у спробі захоплення одного зі столичних Жеків

Робота в організації по комунальному обслуговуванню Голосіївського району в п'ятницю, 31 серпня, була паралізована через боротьбу за фінансові потоки на підприємстві. Про це повідомила адміністрація підприємства.

Повідомляється, що близько 9 ранку столичний депутат Василь Гацько разом з групою людей увірвався в кабінет директора підприємства з вимогою негайної передачі технічної документації на кілька будинків.

"Я розумію, що почалася передвиборна кампанія, і нашим політикам потрібно заробляти бали. Але є правове поле, я готовий надасть всі документи тільки згідно з графіком", - повідомив директор Максим Ковальський.

За його словами, отримавши відповідь - депутат заблокував кабінет директора Жеку і влаштував безстрокову акцію протесту. На місце події виїхав наряд міліції та слідча група.

"Те, що ви зараз бачите, те, що у нас відбувається - типова спроба рейдерського захоплення підприємства", - повідомив Ковальський.

Правоохоронці коментувати ситуацію відмовилися.

Крім того, наголошується, що на території Жеку були помічені молоді люди спортивної статури і характерною зовнішністю. Як повідомляється, деякі з них мали при собі палиці, схожі на бейсбольні біти. На питання - що вони роблять на території Жеку - відмовилися відповідати.

Нагадаємо, Василь Гацько - лідер політичної партії "Демальянс".

Після оскарження результатів виборів у 2014 році на столичному дільниці №842, став депутатом Київради, з прохідним балом - 3,007%.