ua en ru

Депутат від Радикальної партії закликав не допустити Хорошковського в парламент

Депутат Київради від Радикальної партії Ляшка Ігор Мосійчук подав адміністративний позов до суду на ЦВК в зв'язку з незаконною реєстрацією Валерія Хорошковського кандидатом у народні депутати України. Про це політик написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Моя аргументація дещо відрізняється від попереднього позову про реєстрацію Хорошковського, який подавали і програли Лещенко і
Найєм "- підкреслив Мосійчук.

"Валерій Хорошковський - архітектор злочинних політичних репресій проти українських патріотів. Саме Хорошковський контролював і спрямовував фальсифікацію кримінальної справи так званих "Васильківських терористів"по звинуваченню в якій я з побратимами Сергієм Бевзом і Володимиром Шпарою два з половиною роки утримувався у в'язницях режиму", - нагадує екс-заступник командира батальйону "Азов".

"Радикальна партія Олега Ляшко вважає, що Хорошковський не має жодного морального і юридичного права бути обраним народним депутатом України. Патріоти повинні докласти максимальні зусилля і не допустити Хорошковського в новий український парламент. Якщо треба, то навіть і силою", - підкреслив він.