ua en ru

Депутат Одеської міськради розкритикував справу стосовно Труханова

Депутат Одеської міськради розкритикував справу стосовно Труханова Фото: Геннадій Труханов (facebook.com/gennadiytruhanov)

Депутат назвав справу стосовно Труханова "політичною розправою"

Депутат Одеської міськради, голова постійної комісії з питань землеустрою та земельних правовідносин Олег Бриндак вважає, що відкрита проти мера Одеси Геннадія Труханова справа є "політичною розправою". Таку думку він висловив в ефірі каналу "112 Україна", передає "Апостроф".

На його думку, у справі про купівлю будівлі колишнього заводу "Краян" і по інших справах, які НАБУ і САП інкримінують Труханову, немає складу злочину.

"Залишити мільйонне місто без мера напередодні туристичного сезону. Днями ми перераспредели бюджет розвитку. Прийняли ряд важливих для міста програм, зараз треба оголошувати тендери на їх реалізацію. Треба працювати за кредитними програмами... Заплановано низку дуже важливих міжнародних візитів... все це передбачає наявність першої персони міста, який раніше їздив, домовлявся, пробивав реалізацію важливих для Одеси проектів. Це по-перше. По-друге, підписання кредитних угоду, передусім, з ЄБРР на придбання 36 нових тролейбусів. Далі нам треба підписати дуже важливий договір на отримання кредиту від ЄБРР і Світового банку на реконструкцію трамвайного полотна та закупівлю нових трамваїв. І ще один перспективний кредит – по лінії NEFCO – по впровадженню енергозберігаючих технологій", - сказав депутат.

За його словами, в цілому ми плануємо підписати кредитні угоди на суму понад 100 млн євро, які підуть на розвиток Одеси.

"Це ж ясно, ніяка велика фінансова організація, жоден інвестор не прийде в місто, якщо там твориться хаос, якщо немає конкретних людей, які відповідають за підписання і виконання договору. І це тільки міжнародний аспект. Але є ще дуже багато різних питань, які безпосередньо пов'язані з особистістю Геннадія Труханова", - заявив Бриндак.