ua en ru

Депутат Держдуми РФ відвідав Донецьк з метою залагодити конфлікт з Захарченко, - Тимчук

Депутат Держдуми РФ відвідав Донецьк з метою залагодити конфлікт з Захарченко, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук

Конфлікт виник через неузгоджений "бізнес", що проводиться російським чиновником в Донецьку

Депутат Державної думи Російської Федерації Казбек Тайсаєв відвідав окупований Донецьк з метою залагодити конфлікт з "ватажком" так званої "Донецької народної республіки" Олександром Захарченком, який виникчерез неузгоджений "бізнес" Тайсаєва на Донбасі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Донецьк відвідав депутат Держдуми РФ К.Тайсаєв (фракція КПРФ, перший заступник голови комітету Держдуми РФ у справах СНД, євразійської інтеграції і зв'язків з співвітчизниками) для проведення переговорів з метою залагодження раніше виниклого конфлікту з ватажком ДНР О. Захарченком", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє Тимчук, з ініціативи Тайсаєва підтримувані ним керівники комуністичних структур ДНР організували постачання з РФ різноманітної продукції (продукти харчування, побутова хімія), а також наркотичних засобів, з метою реалізації на території ДНР.

"Однак зазначені дії не були узгоджені з ватажком ДНР О.Захарченком, який, дізнавшись про "бізнес" комуністів, був вельми засмучений такою поведінкою російських "партнерів", - написав Тимчук.

Так, Захарченко розпорядився провести обшуки за місцем проживання наближених до Тайсаєва осіб і почав погрожувати їм притягненням до "кримінальної відповідальності".

"На даний момент, за словами Тайсаєва, конфлікт залагоджено. Раніше, на початку вересня, Тайсаєв відвідав окуповане Придністров'я, а в кінці серпня ц. р. - Південну Осетію, де у нього налагоджений аналогічний "бізнес", - повідомляє Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». По позициям украинских войск северо-западнее и севернее Широк...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 12 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у "ДНР" семеро школярів затримали за підозрою в диверсії.