ua en ru

Депутат від БПП придбав 8 квартир, які пов'язують з Луценком

Депутат від БПП придбав 8 квартир, які пов'язують з Луценком Фото: Юрій Луценко

Раніше нерухомість була оформлена на бізнес-партнера сім'ї Луценка

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" Гліб Загорій придбав 17 жовтня 8 об'єктів нерухомості у колишнього бізнес-партнера сім'ї генерального прокурора України Юрія Луценка - Світлани Риженко. Про це повідомляють "Наші гроші".

Зокрема, мова йде про 7 квартир і одне нежитловоме приміщення на Печерську (вул. Еспланадна, 32). У вересні цього року весь будинок продавався за 5,3 млн доларів.

Наголошується, що 7 вересня 2016 року, власником цієї нерухомості була Риженко, 67-річна жінка, яка проживає в селі Зазим'я Київської області. Цю нерухомість здавали в оренду ТОВ "Бізнес-центр "Лотос", власником якого є старший син Юрія Луценка - Олександр.

Повідомляється, що Риженко придбала нерухомість на Печерську в 2009 році. Вона розповіла, що була бухгалтером ТОВ "Українські новітні телекомунікації", який належав родині Луценка, а перед цим працювала в Антимонопольному комітеті, де тоді працювала дружина генпрокурора Ірина Луценко.

Новий власник, Гліб Загорій є власником фармацевтичної компанії "Дарниця". За інформацією видання, у фракції БПП Загорій входить до неформальної "групи Третьякова". До цієї ж групи відноситься і дружина генерального прокурора народний депутат Ірина Луценко.

Квартири Луценка

Фото: депутат від БПП придбав 8 квартир, які пов'язують з Луценком

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Луценко заперечує наявність величезного будинку в центрі Києва.