ua en ru

День у зоні АТО пройшов без порушень перемир’я, продовжується відновлення інфраструктури

День у зоні АТО пройшов без порушень перемир’я, продовжується відновлення інфраструктури Фото: АТО на Донбасі

У Сватовому військові сапери завершили очистку зовнішнього периметру сховища

День, 31 жовтня у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі пройшов без порушення Мінських домовленостей. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

Як повідомляється, у Сватовому військові сапери завершили очистку зовнішнього периметру сховища і розпочали роботу всередині складу боєприпасів. Не припиняють роботу і пожежні танки та інша техніка.

"Продовжується відновлення інфраструктури Донбасу. За сприянням підрозділів цивільно-військового співробітництва для відновлення шкіл у населених пунктах Луганське та Миронівське було доставлено будівельні матеріали (пісок, цегла, шпаклівка, ґрунтовка та інше). Для опалення осель до Луганського було доставлено 15 тон вугілля", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, військові, які несуть службу на передовій, теж не залишаються без уваги волонтерських організацій. До українських бійців у населених пунктах Старогнатівка, Новопавлівка, Гранітне та інших було доставлено продукти харчування, теплих одяг, воду та засоби гігієни.

День, 31 жовтня у зоні проведення АТО пройшов без порушені Мінських домовленостей. У Сватовому військові сапери заверши...

Posted by Прес-центр АТО on 31 октября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики у зоні АТО доукомплектовують передові підрозділи на Сєвєродонецькому напрямку.