ua en ru

У День металурга міліція спрацювала чітко і професійно, - керівники меткомбінатів

Керівники меткомбінатів групи Метінвест подякували правоохоронцям за професіоналізм, який забезпечив безпеку жителів і гостей міста під час святкування Дня металурга.

За словами генерального директора ММК ім. Ілліча Юрія Зінченка, святкування Дня металурга пройшло успішно. "На гуляннях зібралася рекордна кількість жителів міста. А завдяки правоохоронцям всі вони почували себе спокійно і безпечно. Від металургів дякую В'ячеславу Васильовичу Аброськіну і всій обласній міліції, службовцям Національної гвардії України, за високий професіоналізм при забезпеченні безпеки урочистостей", - зазначив він.

Генеральний директор МК "Азовсталь" Енвер Цкітішвілі приєднався до слів подяки на адресу міліції. "Десятки тисяч людей брали участь у параді, гуляли в парках, вулиці Маріуполя наповнилися сім'ями з дітьми. Місто не відчувало себе тривожно, люди знали про безпеку подбали заздалегідь. І, як вірно зазначив В'ячеслав Аброськін, у День металурга в Маріуполі було зафіксовано рекордну кількість посмішок. Сьогодні охорону всіх енергетичних, транспортних, електричних і газових магістралей забезпечує наша міліція. І у нас є впевненість у безпеці цих систем. Ми вдячні, що правоохоронці так професійно роблять свою роботу", - підкреслив він.

Директор з персоналу та соціальних питань ММК ім. Ілліча Вадим Бойченко зазначив, що люди, незважаючи на всі колишні тривоги, вийшли і однієї багатотисячної сім'єю вітали металургів у професійне свято. "У Маріуполі плавлять сталь і зберігають порядок професіонали своєї справи. Міліція вжила всіх заходів, щоб у місті ніщо не порушило атмосферу свята. Патрулі чітко і грамотно стежили за порядком і безпекою громадян", - резюмував Бойченко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на святкування Дня металурга у Маріуполі зібралися понад 35 тис. жителів міста.