ua en ru

За день бойовики здійснили 18 обстрілів на Донбасі

За день бойовики здійснили 18 обстрілів на Донбасі Фото: війна на Донбасі

Біля Маріуполя вогнем 12-мм мінометів і гранатометів ворог накривав захисників Новотроїцького

Із початку доби, 9 квітня 2017 року, станом на 18:00 підтримувані Росією бойовики загалом здійснили 18 обстрілів позицій сил антитерористичної операції на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Провокаційні обстріли українських позицій із боку російсько-окупаційних військ тривають. Із початку доби ворог 18 разів відкривав вогонь по опорних пунктах Збройних Сил України", - йдеться у вечірньому зведенні штабу.

За даними відомства, поблизу Маріуполя вогнем мінометів калібру 120 мм та гранатометів ворог накривав захисників Новотроїцького. Своєю чергою на Донецькому напрямку, з гранатометів та великокаліберних кулеметів противник відкривав вогонь по українських позиціях під Авдіївкою.

Зведення прес-центру штабу АТО на 18.00 9 квітня Провокаційні обстріли українських позицій з боку російсько-окупаційних ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 9 квітня 2017 р.

"Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці суворо дотримувалися режиму "Тиші" і вогонь у відповідь не відкривали", - резюмували в штабі АТО.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення АТО на Донбасі за минулу добу, 8 квітня 2017 року, в результаті бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, четверо отримали поранення.