ua en ru

За день бойовики здійснили 18 обстрілів на Донбасі

За день бойовики здійснили 18 обстрілів на Донбасі Фото: сили АТО на Донбасі

Поблизу Маріуполя противник бив із мінометів калібру 120 мм, гранатометів та стрілецької зброї

Із початку доби, 8 квітня 2017 року, станом на 18:00 підтримувані Росією бойовики загалом здійснили 18 обстрілів позицій сил антитерористичної операції на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Російсько-терористичні підрозділи продовжують провокаційні обстріли українських військ. Із початку доби ворог 18 разів відкривав вогонь по позиціях Збройних Сил України", - йдеться у вечірньому зведенні штабу.

За даними відомства, поблизу Маріуполя по захисниках Водяного противник бив із мінометів калібру 120 мм, гранатометів та стрілецької зброї, із озброєння БМП - по захисниках Новогригорівки. Своєю чергою на Донецькому напрямку, з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, озброєння БТР ворог стріляв по захисниках Верхньоторецького.

Зведення прес-центру штабу АТО на 18.00 8 квітня Російсько-терористичні підрозділи продовжують провокаційні обстріли укр...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 8 квітня 2017 р.

"Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці суворо дотримувалися режиму "Тиші" і вогонь у відповідь не відкривали", - резюмували в штабі АТО.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що протягом минулої доби, 7 квітня 2017 року, підтримувані Росією бойовики загалом здійснили 43 обстріли позицій сил антитерористичної операції на Донбасі.