ua en ru

За день бойовики здійснили 15 обстрілів на Донбасі, поранено військового

За день бойовики здійснили 15 обстрілів на Донбасі, поранено військового Фото: війна на Донбасі

Найбільшу активність противник виявляв на Маріупольському напрямку

Із початку доби 2 квітня 2017 року станом на 18:00 підтримувані Росією бойовики здійснили 15 обстрілів позицій Збройних Сил України в зоні антитерористичної операції на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Ситуація в зоні проведення АТО стабілізувалась. Незважаючи на досягнуті домовленості тристоронньої групи про режим припинення вогню, російсько-окупаційні війська продовжують здійснювати провокаційні обстріли позицій ЗСУ. Із початку доби ворог 15 разів порушив режим "Тиші", - йдеться у вечірньому зведенні штабу.

При цьому зазначено, що найбільшу активність противник виявляв на Маріупольському напрямку. Своєю чергою на Донецькому напрямку найбільша кількість обстрілів була зафіксована під Авдіївкою, а на Луганському напрямку з автоматичних гранатометів ворог вів вогонь по позиціях поруч населеного пункту Кримське.

Зведення прес-центру штабу АТО на 18.00 2 квітня 2017р. Ситуація в зоні проведення АТО стабілізувалась. Незважаючи на до...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 2 квітня 2017 р.

"Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці суворо дотримувалися режиму "Тиші" і вогонь у відповідь не відкривали. Одного українського воїна було поранено", - резюмували у відомстві.

Нагадаємо, в зоні проведення АТО на Донбасі за минулу добу, 1 квітня 2017 року, в результаті бойових дій загиблих українських військовослужбовців немає, четверо військових отримали поранення.