ua en ru

Дембеле представлений в якості гравця "Барселони"

Дембеле представлений в якості гравця "Барселони" Фото: Усман Дембеле (fcbarcelona.com)

Найближчим часом керівництво клубу оголосить про підписання контракту

Відбулася офіційна презентація французького нападника "Барселони" Усмана Дембеле, який перейшов з дортмундської "Боруссії". Про це повідомляється на офіційному сайті каталонського клубу.

Каталонці заплатять за 20-річного француза 105 млн євро. Угода розрахована на п'ять років.

Під час офіційної презентації 20-річного футболіста президент "Барселони" Хосеп Марія Бартомеу розповів, що дортмундці можуть отримати ще 40 млн євро, але це буде залежати наполовину від виступу Дембеле і наполовину від успіхів клубу.

Сам французький нападник заявив, що мріє добитися успіхів в іспанському гранді.

"Я дуже задоволений тим, що буду грати в "Барселоні". Завжди мріяв грати за "Барселону", тому дуже радий, що вдалося втілити в життя мрію дитинства. Я перебуваю в найкращому клубі світу, кольори якого захищають кращі футболісти. Моя мета в тому, щоб грати з повною віддачею за цей клуб і команду, досягти взаєморозуміння з одноклубниками і виграти всі можливі титули", - сказав Дембеле.

Нагадаємо, керівництву французького "Парі Сен-Жермен" поки не вдалося переконати Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) в тому, що трасфер нападника "Монако" Кіліана Мбаппе не порушує правила фінансового фейр-плей (ФФП).