ua en ru

По справі Шеремета є більше 97 судових рішень, - Троян

По справі Шеремета є більше 97 судових рішень, - Троян Фото: Вадим Троян

Деканоїдзе заявила, що робота по справі Шеремета не припиняється, але новин поки розповісти не може

У справі про вбивство українського журналіста Павла Шеремета є більш 97 судових рішень. Про це сьогодні, 1 листопада, під час брифінгу заявив заступник голови Національної поліції Вадим Троян, повідомляє "112 Україна".

"При чому тут добровольчі батальйони. Люди зайшли на сайт судовий, там рішень понад 97 і є ще інші. Вони взяли три рішення, про добровольців, а чого вони решти 97 осіб не показали", - заявив він.

Разом з тим, глава Нацполіції Хатія Деканоїдзе уточнила, що поліція почала виробництво по прослуховування журналістів "Української правди".

"Є таке виробництво, було звернення журналістів "Укрправди" до Нацполіції, щоб перевірити деталі. У мене була зустріч з прес-редактором "Української правди". Будемо займатися виробництвом", - заявила вона, зазначивши, що робота по справі Шеремета не припиняється, але новин поки розповісти не може.

"Ні в якому разі не подумайте, що хтось зупинив роботу на якомусь етапі. Ні. Така масштабна справа тягне з собою комплексний підхід. Це опитування людей, технічна та оперативна робота. Поки новини розповісти не можемо. Але що стосується напрямку роботи, вона не припинилася", - заявила Деканоїдзе.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що справі Шеремета працюють 50 слідчих.