ua en ru

У справі "чорної бухгалтерії" ПР допитають 100 осіб, - Холодницький

У справі "чорної бухгалтерії" ПР допитають 100 осіб, - Холодницький Фото: Назар Холодницький особисто вивчає документи

Він запевнив, що цю справу обов'язково буде розслідувано і передано до суду

У справі про так звану "чорну бухгалтерію" Партії регіонів буде допитано близько сотні людей. Про це заявив глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький в ефірі телеканалу "Інтер" увечері 5 червня.

"Ми будемо визначатися, кого зараз допитувати. Думаю, що це буде близько ста прізвищ точно, різних людей", - повідомив він.

На думку Холодницького, "чорна бухгалтерія" Партії регіонів свідчить про те, що "всі - від ультраправих до ультралівих - усі брали гроші", і серед них ті, хто і зараз "сидять далі у Верховній Раді".

Керівник антикорупційної прокуратури зізнався, що сам вивчає ці документи.


"Я особисто є процесуальним керівником у цій справі, я особисто допитував колишнього першого заступника голови СБУ Трепака", - розповів Холодницький.

За його словами, Національному антикорупційному бюро допомагає американський департамент юстиції, який передав сканери для вивчення "чорної бухгалтерії".

Він також запевнив, що цю справу обов'язково буде розслідувано і передано до суду.

"Я зроблю все для того, щоб ця справа дійшла до суду", - заявив Холодницький.

Нагадаємо, раніше начальник головного слідчого управління ГПУ Сергій Горбатюк повідомив, що Генеральна прокуратура наступного тижня ознайомиться з "чорною бухгалтерією" Партії регіонів.