ua en ru

Справа сина Авакова: до суду надійшло клопотання щодо обрання запобіжного заходу

Справа сина Авакова: до суду надійшло клопотання щодо обрання запобіжного заходу Фото: Олександр Аваков (Instagram)

Про дату та час розгляду клопотання наразі не повідомляється

До Солом'янського районного суду м. Києва надійшло клопотання щодо обрання запобіжного заходу сину міністра внутрішніх справ України Олександру Авакову. Про це повідомляє прес-служба суду.

"1 листопада 2017 року до Солом'янського районного суду м. Києва надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу Авакову О. А", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що справу розглядатиме суддя Віталій Українець.

"На підставі положення про автоматизовану систему документообігу суду та засад використання автоматизованої системи документообігу суду клопотання було розподілено та передано в провадження судді Українця В. В.", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Київ, Вознесенський узвіз, 10- Б.

"Про дату та час розгляду клопотання буде повідомлено додатково", - зазначили у прес-службі суду.

Пізніше прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) повідомила, що засідання щодо сина Авакова відбудеться сьогодні о 17:00.

"Сьогодні, 1 листопада 2017 року, о 17:00 в Солом’янському районному суді відбудеться розгляд клопотання детективів НАБУ підтримане прокурорами САП про обрання запобіжного заходу підозрюваній у вчиненні злочину передбаченому ч.5 ст. 191 Кримінального кодексу України ("Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем") приватній особі", - йдеться у повідомленні.

Сьогодні, 1 листопада 2017 року, о 17:00 в Солом’янському районному суді відбудеться розгляд клопотання детективів НАБУ ...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 1 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше адвокат Авакова Андрій Федур повідомляв, що Солом'янський районний суд міста Києва розпочне розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу Олександру Авакову сьогодні не раніше 17:30 години.