ua en ru

Справу проти голови одного з департаментів УЗ закрили через відсутність доказів, - САП

Справу проти голови одного з департаментів УЗ закрили через відсутність доказів, - САП Фото: Спеціалізована антикорупційна прокуратура

Щодо решти 5 фігурантів у провадженні закінчуються процесуальні дії

Спеціалізована антикорупційна прокуратура заявила, що провадження щодо одного з підозрюваних у справі про заволодіння коштами державного підприємства "Укрзалізничпостач" було закрито через відсутність доказів. Про це повідомляє прес-служба відомства на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Зазначається, що на початковому етапі досудового розслідування дійсно вбачалась можлива причетність одного з посадовців "Укрзалізниці" до заволодіння групою осіб державними коштами під час проведення у 2015 році тендеру на закупівлю метизної продукції.

Однак протягом 9 наступних місяців досудового розслідування детективи Національного антикорупційного бюро України не здобули жодного додаткового доказу вини конкретного посадовця у скоєнні інкримінованого умисного злочину.

"За таких обставин прокурор… прийняв єдине можливе законне рішення про припинення кримінального переслідування посадовця Укрзалізниці, щодо якого не встановлено достатні докази для доведення його винуватості в суді та вичерпано можливості їх отримати. Щодо решти п’яти фігурантів у провадженні закінчуються процесуальні дії, виконання яких необхідне для передачі справи до суду", - підкреслили в САП.

Заява Спеціалізованої антикорупційної прокуратури стосовно закриття провадження щодо одного з підозрюваних у справі про ...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 29 березень 2017 р.

Нагадаємо, як повідомлялося, САП в односторонньому порядку закрила провадження щодо начальника департаменту матеріально-технічного забезпечення ПАТ "Укрзалізниця".