ua en ru

Справа Насірова: екс-глава Одеської митниці заявила про знищення доказів проти глави ДФС

Справа Насірова: екс-глава Одеської митниці заявила про знищення доказів проти глави ДФС Фото: докази проти Романа Насірова на Одеській митниці могли знищити в ході пожежі

Юлія Марушевська вважає, що на митниці навмисно знищили докази проти Насірова

Екс-глава Одеської митниці Юлія Марушевська вважає, що співробітники Державної фіскальної служби України причетні до пожежі в будівлі митниці, в результаті якої були знищені докази проти глави ДФС Романа Насірова після його затримання. Про це Марушевська заявила в інтерв'ю ZN.UA.

За словами Марушевської, після затримання Насірова у будівлі Одеської митниці, де знаходилися всі комп'ютери, сталася пожежа.

"І пожежники залили всю техніку водою. Як я розумію, таким чином, знищувалися якісь докази і бази даних. Вони зрозуміли, що НАБУ вирішило взятися за Насірова всерйоз. А один з його промислів - робота з майданчиками. Тобто ринками, куди йдуть товари за заниженою ціною і без сплати внутрішніх податків. Включаючи той же "7 кілометр". Насиров з цими компаніями дуже щільно "працював". Це дуже великі обсяги кешу і потужні корупційні потоки", - заявила Марушевська.

За її словами, від пожежі постраждав кабінет призначеного після звільнення Марушевської Геннадія Іваненка. Крім того, в результаті пожежі вигоріли або були залиті водою ще кілька кабінетів Одеської митниці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ поки не може підтвердити подвійне громадянство Насірова.