ua en ru

Справа нардепа Довгого: САП відреагувала на заяву Луценка

Справа нардепа Довгого: САП відреагувала на заяву Луценка Фото: Олесь Довгий (oles.ua)

У відомстві вважають, що висновкам повинно передувати ґрунтовне дослідження

Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) заявила, що пост генерального прокурора про неприйнятність закриття кримінального провадження щодо народного депутата Олеся Довгого є передчасним та надмірно емоційним. Про це повідомляє прес-служба САП.

У відомстві вважають, що такому висновку повинно передувати ґрунтовне дослідження зібраних доказів, вивчення підстав для закриття та аналіз всіх матеріалів кримінального провадження.

"Спеціалізована антикорупційна прокуратура прийняла рішення про закриття лише щодо особи підозрюваного, а не кримінального провадження в цілому, що дозволяє притягнути до відповідальності всіх винних осіб за наявності доказів і законних підстав", - йдеться у повідомленні.

Нещодавно опублікований пост високоповажного Генерального прокурора про неприйнятність закриття кримінального провадженн...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 28 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше сьогодні, 28 грудня, генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив про те, Прокуратура Києва відкрила нову справу проти нардепа Довгого. Він зазначив, що вважає рішення САП про закриття справи нардепа Довгого неприйнятним.

Справу закрили у зв'язку з тим, що прокуратура визнала неможливим встановити докази винуватості нардепа, і було вичерпано можливості їх отримання.