ua en ru

Справа глави Держаудитслужби Гаврилової буде передано до суду вже до кінця березня, - Холодницький

Справа глави Держаудитслужби Гаврилової буде передано до суду вже до кінця березня, - Холодницький Фото: Лідія Гаврилова (УНІАН)

Гаврилова підозрюється в незаконному збагаченні в розмірі близько 10 млн гривень

Справа голови Державної аудиторської служби України Лідії Гаврилової буде передана до суду вже до кінця березня. Про це заявив голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури України Назар Холодницький в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

"Кабмін каже, що вона дуже цінний співробітник. Для підозри даних у нас було достатньо, і є докази, які в комплексі підтверджують можливий факт її незаконного збагачення. Залишився невеликий комплекс слідчих дій. Думаю, на виході справа буде вже до кінця березня або навіть раніше", - сказав Холодницький.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національне антикорупційне бюро (НАБУ) завершило досудове розслідування у справі щодо незаконного збагачення голови Державної аудиторської служби України Лідії Гаврилової.

Відзначимо, 23 січня 2018 детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів САП повідомили Гавриловій про підозру у незаконному збагаченні в розмірі близько 10 млн гривень і декларуванні недостовірних даних.